Dagens spilforslag og odds: Brasilien vs Argentina går i overtid!

Kamp: Brasilien vs Argentina

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,60

Units: 2/5

Spilstop: 3 juli kl.02:30

Bookmaker: Betsafe

 

Følg spilforslaget nu

 

Tre ud af fire kvartfinaler endte med straffesparkskonkurrence i dette års Copa América. Kun Argentina var i stand til, at vinde i ordinær tid med en 2-0 sejr over Venezuela. Brasilien slog Paraguay ud på straffe efter en kamp, hvor de ikke kunne få bolden i nettet. Der er tale om to landshold, som ikke viser den klasse de måske besidder lige pt. Argentina er i gang med et generationsskifte, imens Brasilien savner Neymars offensive klasse, da han blev skadet kort før turneringen.

Der er tale om to mandskaber, som kender alt til hinanden. I 110 spillede kampe, er Brasilien sluppet afsted med sejren 45 gange, imens Argentina har vundet 39 opgør. Uafgjort er resultatet endt 26 gange. I en vigtig kamp om at spille sig i finalen, kan det nemt tænkes at begge mandskaber vil gå til opgaven med en lidt tøvende tilgang. Spillet har ikke været fantastisk for nogle af de to hold, og et uafgjort resultat i ordinær spilletid er fristende, at spille på. Hos Betsafe får du odds 3,60 hvis det sker.

 

Derfor går kampen i overtid

Offensiven plejer at være kendetegnende, hos disse to landshold. Brasilien har da også vundet 5-0 over Peru, og 3-0 over Bolivia. Imens Argentina har vundet 2-0 over Qatar og 2-0 over Venezuela. Men sejrene ændrer ikke på, at begge hold har virket utroligt fantasiløse i det offensive spil. Brasilien har skuffende måtte gå fra banen uden mål, i både kampen imod Paraguay og Venezuela. Argentina har også skuffet, med et 1-1 resultat imod Paraguay, og et nederlag på 0-2 til Colombia.

Hos Brasilien er defensiven derimod rigtig god, den er faktisk sublim. I de fire kampe de har spillet ved Copa América, har de stadig ikke lukket et eneste mål ind bag Liverpool stjernen Alisson. Og hos Argentina virker det også til, at de har fået styr på defensiven. De har således ikke lukket mål ind i de seneste to kampe.

I de seneste 14 indbyrdes opgør imellem de to fodboldstolte nationer, er det kun i fire kampe, at mere end et mål har skillet de to hold ad. De spiller altså altid meget jævnbyrdige opgør, og ud af de 14 kampe er fem af disse da også endt med pointdeling. Brasilien har fået tildelt favoritrollen af bookmakerne, men historien og vigtigheden af denne semifinale kan ikke negligeres. Endnu en kamp ved dette års Copa América, kan ende i overtid og eventuelt straffesparkskonkurrence, for at finde finalisten.

Dagens spilforslag lyder hermed: Brasilien vs Argentina ender uafgjort i ordinær tid ved Copa América, til odds 3,60 hos Betsafe.

 

Følg spilforslaget nu