Dagens spilforslag og odds: Brasilien sikrer titlen på hjemmebanen!

 

Kamp: Brasilien vs Peru

Spilforslag: Brasilien vinder (-1,5)

Odds: 2,02

Units: 3/5

Spilstop: 7 juli kl. 22:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

Vi er nået til finalen i årets Copa América. Her byder finalen på en gentagelse, imellem Brasilien og Peru der også mødtes i gruppespillet. Her blev Peru fuldkommen rundbarberet, og tabte med hele 0-5. Siden den kamp har Peru dog overrasket i først kvartfinalen, hvor de overraskende slog Uruguay ud i en straffesparkskonkurrence. Og sidenhen blev det til en meget flot 3-0 sejr over Chile i semifinalen. Brasiliens vej til finalen var i kvartfinalen, præcis som Peru en sejr på straffesparkskonkurrence. Her vandt Brasilien over Paraguay, inden de gjorde det af med Argentina i en flot 2-0 sejr i semifinalen.

Det er svært at komme udenom de to mandskabers første møde, hvor Brasilien dominerede og vandt 5-0. Derfor er de da også tårnhøje favoritter, til aftenens kamp. Brasilien har udover de gode minder fra storsejren, også selvtilliden i orden. De har således scoret hele 10 mål, og læs lige det her, lukket o mål ind! Hos Bet365 kan du få odds 2,02, hvis Brasilien igen vinder kampen med to overskydende mål. Det tror vi på er meget sandsynligt, og derfor er det ikke helt dumt, at smide lidt penge efter samba holdet.

 

Derfor vinder Brasilien med minimum 2 mål

Lad os starte med at se på Brasiliens modstander. De blev virkelig udstillet i 0-5 nederlaget til Brasilien, hvor det blev tydeligt hvor stor klasseforskellen er på de to hold. Peru har siden hanket sig lidt op, med flotte kampe mod Uruguay og Chile. Men det ændrer dog ikke på, at de i finalen er oppe imod overmagten. Spiller for spiller er Brasilien simpelthen overlegne, og ikke en eneste spiller fra Perus landshold. Ville kunne tilspille sig en startplads, på det stærke brasilianske landshold.

Perus målmand Gallese vil med stor sandsynlighed, komme ind til dagens kamp, med hvad der kan være verdens største sommerfugle i maven. Et 0-5 nederlag kan godt ryge i glemmebogen hos de fleste målmænd, men næppe efter blot to uger. Vi forventer Peru vil være rystet fra kampens start, og at Brasilien vil sætte sig på spillet, og få de mål der kræves.

Brasilien har, som skrevet ikke lukket et eneste mål ind ved årets Copa América. Når ens forsvar kan lukke helt af, vil angriberne selvsagt kunne spille mere frit idet de ved, at et mål kan være nok til at sikre guldet. Vi forventer at Brasilien får det mål, som tvinger Peru frem på banen. Derefter kan det nemt tænkes, at Brasilien slår kontra og får chance efter chance, og derved flere mål.

Dagens spilforslag lyder hermed: Brasilien vinder over Peru med minimum 2 mål ved Copa América, til odds 2,02 hos Bet365

 

Følg spilforslaget nu