Dagens spilforslag og odds: Boston Bruins vinder over Carolina!

Kamp: Boston Bruins vs Carolina Hurricanes

Spilforslag: Boston Bruins vinder kampen i ordinær tid

Odds: 2,12

Units: 3/5

Spilstop: 4 december kl.01:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat skal de tabende finalister fra sidste års Stanley Cup, Boston Bruins på hjemmebane møde Carolina Hurricanes. Det er to hold, som har spillet flot hockey det meste af denne sæson, men der er dog lidt problemer i Carolina. Erik Haula har været skadet i et godt stykke tid nu, imens Martin Necas nu også er blevet skadet. De to har ellers været positive overraskelser på holdet, og har hver især hjulpet til at Carolina ligger på en flot femteplads.

Hos Boston har de også nogle skader på holdet, men det er alligevel Patrice Bergeron som er den mest markante af disse. Han er tvivlsom til nattens kamp, men Boston har en glimrende erstatning i David Krejci. Han er eksploderet med det øgede ansvar, og har imponerende 20 point i blot 21 kampe. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,12 for sejren i ordinær spilletid. Vi tror, at Boston får den ottende sejr i træk i deres imponerende stime af sejre!

 

Derfor vinder Boston Bruins kampen i ordinær tid

Der er to ting, som gør Boston så meget bedre end mange andre hold i ligaen. Deres helt fantastiske førstekæde, som har lavet vanvittig mange point i år. Samt deres målmandsduo bestående af Tuukka Rask og backup målmand Jaroslav Halak. Lige meget hvem der står i nat, så er begge i den absolutte top i form af deres redningsprocent og mange sejre. Når man ser på førstekæden er det nemt, at forstå hvorfor Boston fører Eastern Conference. Især to har været intet mindre end fænomenale.

Brad Marchand og David Pastrnak har fordelt mål og assist meget flot, da Pastrnak har 25 mål og Marchand har 25 assist. Samlet set har de to henholdsvis 43 og 42 point, hvilket kun er overgået af Edmontons superduo Draitsaitl og McDavid. De seneste mange sejre har vist, at selv hvis Bergeron ikke bliver klarmeldt, så er Kreici en fuldgod erstatning. I deres giftige power play kæde, er også defensiv spilleren Torey Krug, som har flotte 15 assist. Hvis ikke dette er nok til, at overbevise om at Boston burde vinde. Kan man også se på historikken mellem nattens mandskaber. Boston har fem sejre i træk, hvor de seneste fire er i ordinær spilletid. Bruins har overtaget, og vi tror de tager sig kærligt af Carolina!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Boston Bruins og Carolina Hurricanes ender med sejr til hjemmeholdet fra Boston i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,12 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund