Dagens spilforslag og odds: Blues fortsætter med at vinde mod Islanders!

Kamp: St. Louis Blues vs New York Islanders

Spilforslag: St. Louis Blues vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,05

Units: 3/5

Spilstop: 28 februar kl. 02:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes St. Louis Blues og New York Islanders, og hjemmeholdet St. Louis er for tiden ustoppelige. Efter en hård periode med fem nederlag i streg, har St. Louis fået vendt bøtten og har nu vundet fem kampe i træk. Med undtagelse af deres seneste kamp mod Chicago, hvor der gik fem mål ind i 6-5 sejren. Har Blues vist en skræmmende styrke defensivt, hvor de vandt de fire kampe og blot lukkede to mål ind.

St. Louis er godt og grundigt ved, at cementere førstepladsen i Western Conference. Imens Islanders derimod kæmper en hård kamp for, at sikre sin plads i årets playoff. Der er mange om buddet i Eastern Conference, og det hjælper ikke Islanders at deres målmænd ikke er særlig stabile mere. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,05 for sejren i ordinær spilletid, og vi tror det er på tide at Blues får en sejr over Islanders.

 

Derfor vinder St. Louis Blues kampen i ordinær tid

Det er nemlig hele fem kampe siden, at St. Louis sidst slog Islanders. Dengang blev kampen afgjort i overtid, og siden fulgte fire nederlag hvoraf de seneste to kom i overtid. Men man kan ikke ignorere den form Blues er i lige pt. Islanders havde sidste år en superduo på mål. Men i år er Thomas Greiss blevet overhalet af Semyon Varlamov, som har etableret sig som den faste starter. Problemet for Islanders er bare, at niveauet har taget et dyk i denne sæson, samtidig med at offensiven ikke leverer tilstrækkeligt. Hos St. Louis er der heller ikke tvivl om, hvem der er førstemålmanden. Jordan Binnington har stået fire af de sidste fem kampe, og har holdt nullet to gange i de kampe.

Backup målmand Jake Allen er dog ikke hvem som helst, og på de fleste hold ville han måske være starter. Faktisk er hans statistikker bedre i denne sæson, så det er lidt af luksusproblem at have for St. Louis. Offensiven styres hovedsageligt af fem spillere, som står for de fleste point. Perron, O´Reilly, Schenn, Schwartz og backen Pietrangelo har lavet henholdsvis 59, 56, 51, 51 og 48 point. Næste mand på listen er Thomas med 39 point og dernæst Sanford med 29 point. St. Louis ved hvordan de vinder kampene med en solid defensiv, og deres stjerner i offensiven. I nat vil det gå ud over Islanders, når de kommer på besøg hos formstærke St. Louis Blues!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem St. Louis Blues og New York Islanders ender med en hjemmebanesejr til St. Louis mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,05 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund