Dagens spilforslag og odds: Basel vs PSV bliver målrig!

Kamp: Basel vs PSV

Spilforslag: Der bliver scoret 3 eller flere mål

Odds: 1,53

Units: 3/5

Spilstop: 30 juli kl. 20:00

Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget nu

 

Champions League kvalifikationsrunderne er sat igang. Et af de mange spændende møder står Basel og PSV for. Tirsdagens returopgør mellem de to følger efter, at PSV vandt den første kamp med 3-2 på hjemmebane. Det faktum, at der kom hele fem mål i det første opgør gør da også, at vi igen forventer mange mål returopgøret. Det er der flere grunde til, Basel fik faktisk et flot resultat med hjem fra Holland. Det var forventet, at de ville tabe kampen, men med 2 udebanemål ligger de lunt i svinget til, at lave overraskelsen.

PSV var længe bagud i første opgør, men to sene scoringer i det 89 minut, samt i overtiden sikrede altså sejren. Til trods for, at PSV altså fik en sejr på 3-2, var der alligevel lidt skuffelse over resultatet. De to udebanemål betyder nemlig, at Basel kan sikre sig videre avancement med en etmålssejr, så længe PSV ikke laver to mål. Kampen kan nemt gå hen og blive et kamp, hvor det ene mandskab skal ud og jagte mål. Derfor synes vi også, at Betfairs odds på 1,53 virker, som et godt spil.

 

Derfor kommer der minimum 3 mål i kampen

Som skrevet burde denne kamp indeholde en masse mål. De to mandskaber er kendt for, at score rigtigt mange mål i deres hjemlige ligaer. En kamp mellem disse to hold, minder meget om en kamp fra deres respektive ligaer. De er begge angrebsivrige, som de da også fik bevist i den netop overståede sæson. Her scorede Basel hele 71 mål i 36 kampe i den schweiziske Super League, imens PSV garnede hele vanvittige 98 mål i 34 kampe i Æresdivisionen. Vi har altså med to højtscorende mandskaber at gøre, og der er da heller ikke nogen grund til, at tro det skulle få en ende i aftenens opgør.

PSV kom som skrevet afsted med sejren i den første kamp, men scorer Basel bare en enkelt pind, skal PSV frem på banen. Det kan derfor nemt tænkes, at PSV bliver nødt til, at satse hele butikken. Og det giver som bekendt, enten mål i den ene eller anden ende af banen. Det kan dog også tænkes, at vi får det andet scenarie, hvor PSV øger sin føring og scorer det første mål. I dette tilfælde skal Basel på jagt efter to mål for, at gå videre samlet. Det tegner til, at blive en meget målrig kamp!

Dagens spilforslag lyder hermed: Champions League returopgøret imellem Basel og PSV ender med minimum 3 mål, til odds 1,53 hos bookmakeren Betfair.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren betfairs officielle logo