Dagens spilforslag og odds: Basel vs LASK Linz bliver målrig!

Kamp: Basel vs LASK Linz

Spilforslag: Der bliver minimum scoret 3 mål i kampen

Odds: 1,65

Units: 3/5

Spilstop: 7 august kl. 20:00

Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget nu

 

I denne runde af kvalifikationen til det forjættede land i Champions League, skal Basel på hjemmebane møde LASK Linz. Det er samtidig et opgør mellem to mandskaber, som laver rigtigt mange mål. Linz har ikke deltaget i de europæiske kampe indtil aftenens kamp. I den hjemlige liga i Østrig har de dog spillet tre kampe, hvor der er blevet scoret henholdsvis otte, to og tre mål i opgørene. Vældigt imponerende er det også, at Linz selv står for de 11 af disse mål. Det østrigske mandskab er altså fulde af mål.

Det samme gælder det schweiziske hjemmehold Basel, som i deres hidtidige fem kampe ikke har oplevet færre end tre mål i en kamp. Deres kampe har budt på tre kampe med fem mål, samt to kampe der indeholdt tre mål. Hos bookmakeren Betfair kan du spille over 2,5 mål til odds 1,65. Det er mere end godkendt i vores bog, med tanke på de to holds målrige start på sæsonen!

 

Derfor kommer der minimum tre mål i kampen

Basel har rent faktisk været involveret i kampe med tre eller flere mål, i deres seneste 12 kampe i den hjemlige liga. Som omfatter både liga samt cupturneringen. Det vidner da også om, at det schweiziske mandskab både har en god offensiv, men samtidigt at defensiven har sine mangler. I sidste sæson lavede Basel hele 71 mål i ligaen, og det samtidig med at de også lukkede 46 mål ind. Alt dette i blot 36 ligakampe, og det er alt sammen med til, at styrke troen på. At vi igen i aften får en særdeles målrig kamp at se.

Hos det østrigske mandskab LASK Linz spillede de 32 kampe i ligaen, og også her var der masser af mål i begge ender. Således kunne Linz præstere en målscore der lød på 59 scorede mål, imens de måtte indkassere 31. Lige meget hvordan statistikken vendes og drejes, er det nærmest umuligt at komme udenom, at disse to mandskaber vil spille målrige kampe imod hinanden.

Vi tror på, at Basel fortsætter Champions League sporet med målrige affærer. Præcis som tilfældet var, da de på meget imponerende vis slog PSV ud i forrige runde. Hvor det blev til en samlet sejr på 4-4, og Basel gik videre på reglen om udebanemål.

Dagens spilforslag lyder hermed: Der bliver scoret over 2 mål Champions League opgøret imellem Basel og LASK Linz, til odds 1,65 hos bookmakeren Betfair.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren betfairs officielle logo