Dagens spilforslag og odds: Atletico Madrid får fuld pointhøst mod Leverkusen!

Kamp: Atletico Madrid vs Bayer Leverkusen

Spilforslag: Atletico Madrid vinder kampen

Odds: 1,61

Units: 3/5

Spilstop: 22 oktober kl. 18:55

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

Tredje runde af Champions League gruppespillet begynder i aften 18:55, og her skal Atletico Madrid i aktion. De spiller på hjemmebane imod tyske Bayer Leverkusen, som stadig har nul point på kontoen. Atletico har dog hele fire point, og med en sejr i aften kan tage et stort skridt mod videre avancement i turneringen.Det var ellers forventet, at Leverkusen ville yde Juventus og Atletico den største modstand i denne gruppe. Men to nederlag har efterladt Leverkusen sidst i gruppen, med meget svære betingelser for at slutte i top to.

Leverkusen er skidt kørende for tiden, og de seneste tre kampe har budt på to nederlag og en enkelt uafgjort. Særligt i weekenden så de virkelig dårlige ud, da de blev kørt over af Frankfurt der vandt hele 3-0. Atletico er med rette store favoritter i aftenens kamp, og vi tror da også de formår at slå Leverkusen. Hvis Atletico Madrid tager alle tre point, kan du hos bookmakeren Bet365 få odds 1,61 for sejren.

 

Derfor vinder Atletico Madrid kampen

Holdene har rent faktisk mødtes før, hele seks gange som har budt på tre uafgjorte, en Leverkusen sejr og to sejre til Madrid. I de seks kampe har Leverkusen kun scoret fem mål samlet, og to gange er de gået fra banen uden mål. Med Atleticos fantastiske defensiv kan det meget vel være, at vi igen ser en kamp hvor Leverkusen ikke formår at score. I så fald vil det blot kræve et enkelt mål fra Atleticos offensiv, der tæller adskillige stærke navne.

Det er specielt trioen Alvaro Morata, Joao Felix og Diego Costa, som skal sørge for målene. Indtil nu er det dog kun Joao Felix, som har fået netmaskerne til at blafre i Champions League gruppespillet. Det er ikke unormalt for den stærke spanske klub, at de lukker få mål ind og defensiven er da også deres klart største styrke. Men deres offensiv har ikke imponeret helt som forventet endnu. Men mod et formsvagt Leverkusen hold, har de muligheden for endelig at blomstre.

At defensiven er den store styrke, vidner de seneste seks kampe da også om. Her har de h0ldt nullet ikke færre end fem gange, og har kun lukket mål ind i en kamp. Leverkusen kommer altså op mod en af verdens bedste defensiver, og vi levner dem ikke mange chancer!

Dagens spilforslag lyder hermed: Atletico Madrid vinder på hjemmebane over tyske Bayer Leverkusen i aftenens Champions League kamp. Hos Bet365 får du odds 1,61.

 

Følg spilforslaget nu