Dagens spilforslag og odds: Atalanta vinder over Shakhtar Donetsk!

Spilforslag hver dag

Kamp: Shakhtar Donetsk vs Atalanta

Spilforslag: Atalanta vinder kampen

Odds: 2,63

Units: 2/5

Spilstop: 11 december kl.18:55

Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget nu

 

Onsdag aften kan Atalanta ikke bare sikre sig videre deltagelse i Champions League, men også få hævn over aftenens modstander Shakhtar Donetsk. For imens Shakhtar kan lurepasse og følge opgøret mellem Dinamo Zagreb og Manchester City, så gælder kun en ting for Atalanta. De skal nemlig vinde, ellers er Champions League eventyret slut. Med fire point er de på sidstepladsen, efter tre nederlag og senest en uafgjort samt en sejr. Shakhtar har seks point og ligger på andenpladsen, imens Zagreb har fem point på tredjepladsen.

Men Atalanta virker til, at have ramt topformen på det helt perfekte tidspunkt. De kommer ind til aftenens kamp ovenpå to sejre i den hjemlige liga, samt sejren over Zagreb i forrige runde. Den rutinerede træner Gian Piero Gasperini har i sine to år som træner, taget Atalanta til nye højder. Vi tror han rammer den perfekte taktik, og sikrer sejren. Hos Betfair kan du få odds 2,63 for spillet og vi tror, at Atalanta kommer flyvende fra første fløjt.

 

Derfor vinder Atalanta kampen

Som skrevet spiller Atalanta bedre end længe lige for tiden. Hvor selv den danske kaptajn på landsholdet, holdes ude af startopstillingen. Det vidner om et stærkt og bredt mandskab, og det er da også lige præcis hvad de har i Atalanta. Inde på kassen står Pierluigi Gollini med fornyet tro på sagerne efter tre sejre, der bød på to sejre uden mål imod ham. Foran sig har han et tremandsforsvar, hvor især Rafael Toloi og Jose Palomino spiller fantastisk. Den sydamerikanske duo har en sublim indbyrdes forståelse, og har været en stor årsag til Atalantas sejre.

Før de fik de tre sejre, var offensiven helt i skoven med blot to scoringer i fire kampe. Men også her har der været store forbedringer, med otte mål i de seneste tre kampe. Det der gør Atalanta farlige i aften er, at ikke bare er der en som laver mål igen, de er faktisk fire. Luis Muriel, Josip Ilicic, Alejandro Gomez og Mario Pasalic har således alle fået netmaskerne til at blafre. Det gør det også ekstra svært for Shakhtar, at vide præcis hvor de skal sætte ind. Når målscorerne kan komme fra så mange forskellige steder på banen. Vi forventer at Shakthar vil spille afventende, og det bliver Atalantas chance da de kun kan bruge sejren!

Dagens spilforslag lyder hermed: Atalanta vinder imod ukrainske Shakhtar Donetsk i aftenens Champions League opgør i Gruppe C. Hos Betfair får du hele odds 2,63.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren betfairs officielle logo