Dagens spilforslag og odds: Aston Villa vs West Ham ender uafgjort!

Kamp: Aston Villa vs West Ham United

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,60

Units: 2/5

Spilstop: 16 september kl. 21:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

I mandagens Premier League aftenkamp skal West Ham United, for anden kamp i træk møde et oprykkerhold. Aston Villa tager nemlig imod The Hammers på Villas hjemmebane, og det tegner til at blive et meget lige opgør. Aston Villa var uheldige i sidste kamp, hvor de tabte med 0-1 til Crystal Palace. Det nederlag kunne dog have være undgået, hvis det ikke var for det røde kort de fik tidligt i anden halvleg. Det hæmmede dem, og til sidst slap kræfterne op og de måtte indkassere nederlaget.

Man kommer dog ikke udenom, at Villa har set solide ud og ligner ikke et hold som skal ned i The Championship igen. West Ham kommer fra to sejre, som dog ikke imponerer stort. Det er nemlig gået ud over to af de svageste hold, indtil videre i årets Premier League. Watford blev besejret 3-1 og Norwich blev sendt hjem med et 0-2 nederlag. Vi tror kampen i dag kan ende uden en vinder, og hos bookmakeren Bet365 kan du få odds 3,60 hvis det sker.

 

Derfor ender kampen uden en vinder

I anden spillerunde mødte West Ham på udebane Brighton, og den kamp endte 1-1. Det var en kamp, hvor Brighton havde mest spil og chancer, og forsøgte at skabe kampen. Det kan nemt tænkes, at det samme vil ske i aften da Villa spiller meget på samme måde. De vil forsøge, at skabe kampen og derved vinde kampen. Men West Ham har efterhånden fået skabt et solidt forsvar, med en meget sikker sidste skanse på mål i form af Lukasz Fabianski. Den 34-årige polak er ikke bare ved, at vise format i Premier League men også på det polske landshold har han erobret pladsen.

Oppe foran har The Hammers også fået skaffet sig en særdeles målfarlig herre, i Sebastien Haller der allerede har lavet tre mål. Det er ikke utænkeligt, at denne kamp kan ende med et 1-1 resultat præcis som mod Brighton. Haller kan hamre en kasse ind, imens Fabianski kan redde det ene point hjem med en flot målmandspræstation.

Hos Villa har de også en god målmand, nemlig Tom Heaton der er hentet i Burnley. Krydret med offensive profiler, som Wesley, Jota, Trezeguet og hjemmeavlede Jack Grealish har Villa hvad der skal til for, at spille flot fodbold. Vi tror de får point mod West Ham, men må dog nøjes med et enkelt!

Dagens spilforslag lyder hermed: Aston Villa og West Ham United ender med uafgjort i aftenens engelske Premier League opgør, til odds 3,60 hos bookmakeren Bet365.

 

Følg spilforslaget nu