Dagens spilforslag og odds: Arsenal vs Chelsea ender uafgjort!

Kamp: Arsenal vs Chelsea FC

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,75

Units: 2/5

Spilstop: 29 december kl. 15:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

I eftermiddag mødes de to London klubber Arsenal og Chelsea FC, i Artetas bare anden kamp i spidsen for Arsenal. Den første kamp under Arteta endte 1-1, og det er slet ikke umuligt vi får endnu et uafgjort resultat igen i dag. Arsenal er nemlig et af bare to hold, som har spillet uafgjort hele ni gange i ligaen. Ni uafgjorte i 19 kampe, og to uafgjorte i de seneste to kampe viser da også at Arsenal har svært ved at afgøre kampe.

For Chelsea har det været en skuffende måneds tid, der har budt på fem nederlag i deres seneste syv kampe i ligaen. Magien er væk, og Lampards tropper ligner et hold der nu skal kæmpe om fjerdepladsen, i stedet for andenpladsen. Ofte spiller disse to hold meget jævnbyrdige opgør, og efter skuffende resultater for begge hold, kan et point godt bruges. Hos Bet365 giver de odds 3,75 for det uafgjorte resultat, og det er bestemt et skud værd.

 

Derfor ender kampen uden en vinder

Det tager altid tid for en ny træner, at finde den helt rigtige spillestil samt opstilling. Ingen forventer rigtigt, at Arsenal kan nå at vende sæsonen på hovedet før næste sæson. Derfor er en kamp som denne en af dem, hvor et point er et glimrende resultat. Arteta gav et par af de unge spillere chancen i den første kamp mod Bournemouth, og det ventes at han gør det igen mod Chelsea. Hvis Saka, Nelson eller endda Willock igen er med fra start, kan det betyde manglende erfaring til at afgøre kampen. Özil var også tilbage på holdet, og ser ud til igen at få en større rolle på Gunners mandskabet.

Alt sammen betyder det, at Arsenal måske lige skal bruge et par kampe til at spille sig varme. Og med Chelsea der kommer fra tre nederlag i de sidste fire kampe, er pointdeling en stor mulighed. Chelsea er nemlig heller ikke selv et af de mere rutinerede mandskaber i ligaen, og Abraham, Hudson-Odoi, Tomori og Zouma kan både vinde eller koste point. Lampard vil være desperat efter, at sætte en stopper for den dårlige stime, og uafgjort vil bestemt være godkendt. Hvis et af holdene kommer foran, har begge hold en målmaskine i henholdsvis Arsenals Aubemeyang og Chelseas Abraham. Begge har banket mål ind i sæsonen, og har 12 og 11 mål i ligaen. Så skulle et af holdene være på hælene, er det bare at hælde den frem til topscorerne så de kan udligne og sikre et point!

Dagens spilforslag lyder hermed: Arsenal vs Chelsea FC ender med pointdeling i eftermiddagens kamp i den engelske Premier League, til odds 3,75 hos bookmakeren Bet365.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bet365 tilbyder betbuilder på alle kampe