Dagens spilforslag og odds: Arsenal slår tyske Frankfurt i Europa League!

Kamp: Eintracht Frankfurt vs Arsenal

Spilforslag: Arsenal vinder kampen

Odds: 2,60

Units: 2/5

Spilstop: 19 september kl. 18:55

Bookmaker: Betsafe

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften starter Europa League gruppespillet, og allerede i første runde får vi noget af et brag. Tyske Eintracht Frankfurt tager nemlig imod engelske Arsenal, i en kamp hvor begge mandskaber vil gå efter sejren. Hos Arsenal har det været en blandet start på den nye sæson, og efter fem kampe har de otte point i Premier League. Frankfurt har ligeledes fået en lidt lunken start, og har to sejre og to nederlag fra deres første fire kampe i Bundesligaen.

Nu gælder det altså opgøret i Gruppe F, hvor det meget vel kan vise sig, at være gruppens to stærkeste hold som mødes i aften. Derfor er det også vigtigt, at komme flot fra start da førstepladsen er vigtig at sikre sig. Det hjælper til en lettere modstander, når vi kommer til forårets knald eller fald kampe. Vi tror på at The Gunners viser deres europæiske erfaring, og hiver alle tre point med hjem. Hos Betsafe får du odds 2,60, hvilket er et pænt odds.

 

Derfor vinder Arsenal kampen

Normalt vil man skrive om de spillere, som spiller for Arsenal i dagens opgør. Men vi vil alligevel fokusere på to af dem, som ikke er med i denne kamp. Mesut Ozil og Sokratis er nemlig ikke med, og især sidstnævnte er et plus i vores bog. Sokratis har været forfærdelig i Arsenals midterforsvar, og sammen med Luiz har de været konsekvente usikre. Ikke ligefrem det en manager håber på, når han sætter sit hold. Det forventes at 24-årige Calum Chambers erstatter ham og danner midterduo med Luiz, og det vil i vores optik være en solid forstærkning af defensiven.

I offensiven er Ozil også blevet hjemme i London, og heller ikke her synes vi det er en svækkelse. Ozil er de seneste år rygtet væk gang på gang, og han viser ikke rigtig klassen mere. Det bliver med stor sandsynlighed Reiss Nelson, der overtager hans plads i angrebet. Nelson var i sidste sæson udlejet til tyske Hoffenheim med stor succes, og lavede 7 ligamål i blot 23 kampe. Han har god kendskab til tysk fodbold, og vi tror han kan være manden der åbner op for Frankfurt.

Som altid har Arsenal de farlige angribere Pepe og Aubameyang i front, og også Ceballos har vist sig fantastisk spillende. Arsenal går efter alle tre point, og vi tror deres offensiv sikrer dem sejren!

Dagens spilforslag lyder hermed: Arsenal vinder på udebane over tyske Eintracht Frankfurt i aftenens Europa League kamp. Hos Betsafe får du odds 2,60.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Betsafes logo på sort baggrund