Dagens spilforslag og odds: Argentina tager 3. pladsen!

Kamp: Argentina vs Chile

Spilforslag: Argentina vinder kampen

Odds: 1,93

Units: 3/5

Spilstop: 6 juli kl.21:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I Copa América semifinalerne blev både Argentina og Chile besejret, og derved blev drømmen om guld slukket. Argentina tabte 0-2 til Brasilien, imens Chile meget overraskende fik en regulær afklapsning, på 0-3 imod Peru. Argentinas resultat var forventet, eftersom Brasilien var favorit. Chile fik dog ørerne i maskinen til trods for, at de i deres kamp var favoritter. Nu gælder det kampen om tredje pladsen, og i kampe som disse er det altid uklart, hvorvidt mandskaberne kan finde motivationen.

Vi sætter dog vores lid til, at Argentina viser klassen og vinder over Chile. Til trods for, at begge landshold tabte i semifinalen, er det Argentina som virker mest ovenpå. Efter en hård start i turneringen, med et nederlag til Colombia, efterfulgt af uafgjort mod Paraguay. Fik Argentina den forløsende sejr mod Qatar, hvilket sendte dem i kvartfinalen. Her vandt de over Venezuela, inden Brasilien blev endestationen. Argentina virker modsat Chile i tydelig fremgang, og derfor er odds 1,93 for en sejr, hos bookmakeren Nordicbet et godt spil.

 

Derfor vinder Argentina

Imod Qatar og Venezuela så vi, hvordan trænerens nye formation gav pote. Frontduoen der før bestod af Lionel Messi og Sergio Aguero, fik tilføjet en tredje mand, i form af Lautaro Martinez. Selvsamme Martinez viste sin målfarlighed efter bare 4 minutter, da han bragte Argentina på sejrskurs i deres 2-0 sejr over Qatar. Imod Venezuela skulle han bruge lidt længere, da han efter 10 minutter igen bragte Argentina på sejrskurs. Denne kamp vandt de ligeledes 2-0.

Det har betydet, at Argentina kan stille med et vanvittig giftigt angreb, og alle tre angribere har allerede bevist at de kan mål i turneringen. Lionel Messi og Sergio Aguero er selvskrevet til startopstillingen. Det forventes Argentina igen vælger den ultra offensive opstilling, med tre mand i front. Der er derfor tvivl om hvorvidt, Chile har kvaliteten nede bagved til, at stoppe den farlige trio. Der hvor Argentina kan have sin største fordel, er den nye angriber i angrebet. Martinez er stadig ikke er den spiller, som modstanderen vil give mest opmærksomhed. Messi og Aguero tager selvsagt mest af den, og det kan Martinez og Argentina lukrere på!

Imens Argentinas form og spil har været opadgående i turneringen, har Chiles været det modsatte. Kulminerende med det ydmygende nederlag til Peru. De aldrende stjerner på Chiles landshold virker mættede. Og det er ikke utænkeligt, at endnu et nederlag mod Argentina, er hvad de kan se frem til, ved aftenens opgør.

Dagens spilforslag lyder hermed: Argentina vinder over Chile i kampen om 3. pladsen ved Copa América, til odds 1, 93 hos Nordicbet.

 

Følg spilforslaget nu