Kamp: AGF vs Lyngby

Spilforslag: AGF vinder kampen

Odds: 1,55

Units: 4/5

Spilstop: 8 december kl. 14:00

Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

Dagens to modstandere i Superligakampen mellem AGF og Lyngby, er begge inde i en flot periode. AGF er dog i særklasse godt spillende, og har vundet imponerende fire sejre i træk. Det begynder at minde lidt om, da AGF sidst havde en stime af sejre hvor de fik vundet seks i træk. Siden fulgte tre nederlag i træk, men nu er de altså tilbage i den vindende stil. Især to spillere imponerer stort, med mål og assists i form af Mustapha Bundu og Patrick Mortensen.

Bundu er stadig topscorer for AGF, men Mortensen henter hurtigt ind og er nu blot et mål efter den målfarlige afrikaner. Hos Lyngby mangler de nogle af de ting, som AGF har og det ser man også på tabellen. Her er AGF på en flot tredjeplads, imens Lyngby frister en tilværelse som nummer ni. Hos de to hold er der også markant forskel på målscoren, hvor AGF er klart bedst både defensivt og offensivt. Hos Danske Spil kan du få det flotte odds 1,55 for sejren, og vi tror AGF fortsætter stimen af sejre.

 

Derfor vinder AGF kampen

På AGF målet står 23-årige William Eskelinen, og han har med flot spil været medvirkende til de mange sejre. Før stimen af sejre, så det ellers ikke ud til, at svenskeren skulle stå mere i dette efterår. I de sidste dage af transfervinduet hentede AGF nemlig Aleksandar Jovanovic ind på et låneophold, men efter tre nederlag i træk røg han ud af truppen. Træner David Nielsen gav Eskelinen chancen igen, og det fortryder han næppe. En solid defensiv med en sikker sidste skanse, har givet AGF maksimum point siden han byttede ud på målmandspositionen.

Oppe foran i offensiven er Bundu også kommet i gang igen, efter tre kampe uden mål har han scoret to mål i de seneste to kampe. Men det er alligevel Mortensen der har imponeret mest på det sidste, med flotte fem scoringer i de seneste seks kampe. Med flot spil og et solidt niveau hele vejen rundt, er AGF 100% klar til, at hævne det nederlag de fik mod Lyngby sidst de mødtes. Lyngby har spillet en flot omgang fodbold i denne sæson, men ligner et mandskab der er ved at miste pusten. De er trods alt også oprykkerhold, og møder uge efter uge hårdere modstand end tilfældet var sidste sæson. AGF kværner derudaf, og med en sejr i eftermiddag konsoliderer de sin top tre placering i Superligaen!

Dagens spilforslag lyder hermed: AGF vinder på hjemmebane over Lyngby i eftermiddagens danske Superliga opgør, til odds 1,55 hos bookmakeren Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive

 

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400