Dagens spilforslag og odds: Aalborg kommer tilbage på sporet i Horsens!

Kamp: AC Horsens vs Aalborg Boldklub

Spilforslag: Aalborg Boldklub vinder kampen

Odds: 2,15

Units: 2/5

Spilstop: 26 august kl. 19:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

Horsens er efter sejren over Brøndby for over tre uger siden, gået lidt i stå igen. Siden sejren er de to efterfølgende kampe begge blevet tabt, til henholdsvis FC Midtjylland og AGF. I begge kampe er resultatet end med nederlag på 0-2, og nu venter der et hjemmebaneopgør mod Aalborg. Det nordjyske mandskab kommer præcis, som Horsens også med et nederlag fra sidste spillerunde i bagagen. Modsat Horsens kunne Aalborg dog med en smule mere held, nemt have fået point ud af kampen.

Sidste gang disse to mandskaber mødtes var lige før sæsonstarten, da Aalborg kørte Horsens midtover og sejrede 4-0 i Horsens. Aalborg virker til, at være iblandt de hold man kan regne med ender i top seks. Og dermed skal kæmpe med om medaljer, i det eftertragtede mesterskabsspil. Vi forventer, at Aalborg kommer tilbage på det vindende spor mod Horsens og vinder kampen. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,15, hvilket da også er mere end godkendt!

 

Derfor vinder Aalborg kampen

En af de store forskelle på aftenens to mandskaber, er deres målscore. Horsens har blot formået, at score fem ligamål og har derudover har defensiven ikke kunne lukke af, hvor 10 mål er gået ind. Hos Aalborg er målscoreren meget mere respektabel, hvor de har scoret ni og blot lukket syv mål ind bag den stærke målmand Rinne. Horsens har forsøgt, at forbedre defensiven ved at hente Alexander Ludwig tilbage fra Odense. Og selvom han er strøget direkte ind i startopstillingen, må Horsens nok forberede sig på, at der går et par uger inden formen nærmer sig det optimale.

Aalborg har en af Superligaens bedste spillere, løbende rundt på midtbanen i Lucas Andersen. Han gør det mere end det, og har allerede scoret tre ligamål samt noteret sig for en assist for nordjyderne. Andersen har omkring sig et solidt hold, hvor målfarlige spillere som Patrick Olsen, Frederik Børsting og Kasper Kusk huserer. Defensiven er også rigtig stærk, hvor Rinne er en sikker sidste skanse på mål. Foran sig har han blandt andet den tidligere landsholdspiller Jonas Okore, som begynder at finde sit gamle høje niveau.

En af de våben, som Aalborg dog mest kan ende med at sætte sin lid til, er det unge talent Mikkel Kaufmann Sørensen. Han har allerede nettet to gange, og den 18-årige teenager kan blive et mareridt for Horsens forsvaret, hvis han fortsætter det fornemme angrebsspil!

Dagens spilforslag lyder hermed: Udeholdet Aalborg Boldklub vinder over AC Horsens i aftenens Superliga opgør, til odds 2,15 hos bookmakeren Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund