Dagens spilforslag – Defensiv kamp i vente mellem Danmark og Østrig

Kamp: Østrig-Danmark

Spilforslag: Under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,61

Spilstop: 31. marts kl. 20:45

Bookmaker: Mr Green

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Danmark har fået en fremragende start på VM-kvalifikationen. Efter sejre over Israel og Moldova gælder det nu den formodede sværeste kamp – udekampen mod Østrig.

Østrigerne har dog ikke været imponerende i deres to første kampe, og vi regner ikke med, at denne kamp i Kvalifikationsgruppe F bliver nogen målfest.

 

Derfor scores der under tre mål i kampen

Danmark har som nævnt fået en god start på VM-kvalifikationen. De lagde ud med, at slå Israel med 2-0 i en svær udekamp. Her bragt Martin Braithwaite Danmark på 1-0, inden Jonas Wind lukkede festen med sit mål i anden halvleg.

Herefter valgte landstræner Kasper Hjulmand at skifte på hele ti pladser. Det var således blot Kasper Schmeichel i det danske mål, som bevarede sin plads.

Det fik dog på ingen måde nogen negativ effekt, da Danmark endte med at banke moldoverne med 8-0. Her var Mikkel Damsgaard den store oplevelse, da han var direkte involveret i halvdelen af Danmarks mål med to scoringer og to assists.

De mange udskiftninger i startopstillingen betyder naturligvis også, at Danmark fik sparet en del spiller inden denne vigtige kamp mod Østrig.

Østrigs start på kvalifikationen har været knap så god. Et saksespark af Skotlands John McGinn gjorde, at Østrig måtte nøjes med et point i deres første kamp.

Derefter fulgte en kamp mod Færøerne, hvor Østrig igen stillede i stort set stærkeste hold. Her kom man dog bagud tidligt, men det lykkedes Østrig at hente en pligtsejr på 3-1.

Østrigerne har med andre ord langt fra været overbevisende i deres to første kampe. Vi regner da også med, at de går forsigtigt til værks mod Danmark. Det er en kamp, som Østrig for alt i verden ikke må tabe, hvis de skal slutte på førstepladsen. Vi regner derfor med en defensiv kamp, hvor vi får under tre mål.

 

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen. Hos Mr Green får man odds 1,61 på dette resultat.

Nye spillere hos Mr Green kan desuden få odds boost til odds 10 på, at Danmark vinder kampen. Find kampagnen og læs dens regler og vilkår her.