Kamp: Østrig – Danmark

Spilforslag: Danmark vinder kampen

Odds: 2,44

Spilstop: 6. juni kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Østrig er nyt hold i Nations League A. Derfor er det på papiret et hold, som Danmark gerne skal slå, når turen går til Wien.

Danmark har da også en god statistik mod østrigerne. Vi regner med, at det bliver tre point til Danmark, som er vigtige i forhold til at sikre endnu en sæson i Nations League A.

 

Derfor vinder Danmark kampen

Østrig er som nævnt oprykkere i Nations League A. Det skete efter, at de vandt deres gruppe foran Norge, Rumænien og Nordirland.

Sidste sommer var de også med ved EM, hvor de kom videre fra gruppespillet. I ottendedelsfinalen faldt de med ære, da de tabte med 1-2 til de senere europamestre Italien efter forlænget spilletid.

Østrig kommer dog ikke til at spille VM. En del af forklaringen på dette er, at man blandt andet tabte begge kampe mod Danmark i gruppespillet.

Man havde dog en mulighed mere tidligere i år via playoff. Her gjorde to mål af Gareth Bale dog, at man måtte se Wales vinde den kamp 2-1.

Nu gælder det så endnu et møde med en som nævnt velkendt modstander i form af Danmark. Det er ikke noget, som Østrig har de bedste erfaringer med fra de sidste par år.

I sidste års VM-kvalifikationskampe endte Danmark med at vinde hele 4-0 i Wien, mens det blev til en 1-0-sejr i Parken. Derudover mødtes holdene også i en venskabskamp tilbage i oktober 2018. Dengang vandt Danmark også – denne gang med 2-0 på hjemmebane.

Det vil med andre ord sige, at den står på tre sejre og en samlet målscore på 7-0 i Danmarks favør. Vi regner med, at det bliver endnu en sejr til Danmark.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,44 på dette.