Dagens spilforslag og odds: Gunners gør kort proces mod Forest

Spilforslag til dagens kamp

Kamp: Nottingham Forest – Arsenal
Spilforslag: Arsenal vinder første halvleg
Odds: 2,03
Bookmaker: NordicBet

 

Følg spilforslaget hos NordicBet

 

Det er bunden af EFL Championship og toppen af Premier League der mødes, når Nottingham Forest byder FA Cup-vinderne Arsenal op til dans på City Ground. Hjemmeholdet fyrede deres træner nytårsaften efter en elendig halvsæson. Odds på nytårstalen 2018. De håber derfor på, at deres midlertidige manager kan levere den helt store overraskelse og sende The Gunners ud i pokalmørket.

 

Arsenals andethold

Arsenal kommer ikke i stærkeste startopstilling, da de har haft rigtig mange kampe på kort tid henover jul og nytår. Det betyder, at de nok kommer til at stille nogenlunde sådan her op (3-4-3): David Ospina – Rob Holding, Per Mertesacker, Mathieu Debuchy – Ainsley Maitland-Niles, Francis Coquelin, Mohamed Elneny, Reiss Nelson – Joe Willock, Danny Welbeck, Theo Walcott. Selvom der er rigtig mange reservespillere og et par unge talenter, så burde det være nok at besejre et Nottingham Forest-mandskab, som ikke har vundet en eneste kamp siden den 9. december. Der blev det til en ikke overbevisende 3-2-sejr på hjemmebane over Bolton, som også ligger og roder rundt i den kedelig ende af tabellen.

Arsenal derimod har ikke tabt en kamp i over en måned. Deres sidste nederlag var den 2. december, hvor Manchester United besejrede dem med 1-3 på Emirates Stadium. I den kamp havde de dog massevis af boldbesiddelse og store chancer, men en pragtpræstation af David de Gea sørgede for, at José Mourinho atter engang slog Arsène Wenger og fik alle tre point. Vi regner med, at Arsenal vil sætte sig tungt på kampen fra første fløjt. Derfor burde de også have mindst en et måls-føring, når dommeren fløjter til pause. Det har i øvrigt også været tilfældet i to ud af deres tre Carabao Cup-kampe i denne sæson.

Derfor anbefaler vi at spille på, Arsenal vinder første halvleg til odds 2,03 hos NordicBet.

Læs hele vores optakt til kampen her.

 

Følg spilforslaget hos NordicBet