Dagens spilforslag og odds: Brøndby IF – AaB

Spilforslag: Over 2,5 mål
Odds: 1,70
Bookmaker: bet365

 

Spil på kampen hos bet365 >>

 

Kampe i mellem Brøndby og AaB er generelt målrige. De to hold har ikke spillet 0-0 siden 2008, og det ser ikke ud til, at denne kamp kommer til at bryde den trend. Brøndby er som regel fremragende på hjemmebane, hvor fansene forlanger at blive underholdt med chancer og mål. Dette inkluderer også mål til modstanderne, og cheftræner Alexander Zorniger har flere gange vist sig villig til at gå på kompromis med den defensive stabilitet for til gengæld at skabe flere chancer til sit eget hold. Dette lover altså godt for spillet på over 2,5 mål.

Brøndby er pisket til sejr

De gul-blå fra Vestegnen har fået en blandet start på sæsonen. På hjemmebane har de gjort det til perfektion og udspillet både FC København og FC Midtjylland. Ude har det dog knebet gevaldigt, hvilket har skabt en del utilfredshed i blandt fansene.

Brøndby skal derfor frem på banen imod AaB, og de skal vise, at de stadig kan score mål og vinde kampe. Der er især pres på angriberne, som har været udskældte i denne sæson. Indtil videre har Zorniger dog stolet blindt på Jan Kliment og Teemu Pukki, men især sidstnævnte skal snart til at betale tilbage for tilliden.

AaB lider af skadesproblemer

AaB kommer til Brøndby med flere spillere på skadeslisten. Spøjst nok er det kun centrale midtbanespillere, der er skadet, hvilket skaber store problemer for cheftræner Morten Wieghorst. Aalborgenserne må således undvære Rasmus Würtz og Michael Lansing, imens viceanfører Kasper Risgård og Magnus Christensen er tvivlsomme.

Dette er en kæmpe fordel for Brøndby, der må forventes at dominere midtbanen. Zornigers aktion-aktion-aktion-spillestil kan virkelig stresse AaBs uprøvede centrale midtbane, når den ikke har rutinerede Risgård og Würtz til at lede den.

Gæsterne kan også true

Det bliver dog næppe en ensidig forestilling. AaB har nogle lynhurtige offensivfolk i Jannik Pohl, Edison Flores og Pavol Safranko, og disse kan alle straffe Brøndby på omstillinger. Flere andre hold har tidligere vist, at Brøndbys defensiv er til at tale med, hvis man får dem ud og løbe.

 

Læs den fulde optakt til Brøndby – AaB her.

 

Spil på kampen hos bet365 >>