Kamp: OB – Vejle BK

Spilforslag: OB vinder kampen

Odds: 1,66

Spilstop: 1. oktober kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Denne uges fredagskamp står mellem OB og Vejle. Hjemmeholdet har blot tabt én af deres sidste seks Superligakampe. Til gengæld har de også spillet hele fire af disse uafgjort.

Det står dog langt værre til hos gæsterne fra Vejle, som endnu ikke har vundet i denne Superligasæson. Det er med andre ord to hold, som har hårdt brug for tre point, som mødes på Nature Energy Park i Odense. Vi regner med, at det bliver hjemmeholdet, som trækker det længste strå.

 

Derfor vinder OB kampen

OB har som nævnt spillet hele fire af deres seneste seks kampe uafgjorte. Derudover har man slået SønderjyskE og tabt til AaB. Det betyder ikke overraskende, at man nu er placeret i den tunge ende af tabellen – nærmere betegnet niendepladsen.

I sidste runde mod Viborg fik en scoring i anden halvleg af Emmanuel Sabbi forhindret et nederlag for anden runde i streg. Man skal du bruge tre point i denne runde, hvis man skal holde trit med de øvrige hold, som er med i kampen om top seks.

Her man så også en ønskemodstander i form af Vejle på hjemmebane. Østjyderne har endnu ikke vundet i Superligaen i denne sæson, hvor det er blevet til to uafgjorte og hele otte nederlag. Desuden har Vejle endnu ikke vundet på hjemmebane.

I sidste runde fik Vejle scoret to gange mod Silkeborg, men det var ikke nok. En mildt sagt dårlig defensiv præstation endte nemlig med at resultere i en Silkeborg-sejr på 4-2.

OB er blot gået fra banen to gange uden at score i denne sæson, og vi regner da også med, at de finder vejen til netmaskerne mod Vejle og sikrer sig de tre point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: OB vinder kampen mod Vejle BK. Hos Onside Betting får man odds 1,66 på dette væddemål.