Kamp: OB – SønderjyskE

Spilforslag: OB vinder kampen

Odds: 1,87

Spilstop: 5. maj kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

OB sikrede sig et godt udgangspunkt forud for denne returkamp i DBU-Pokalen semifinaler. Det blev nemlig til en 2-1-sejr i første opgør i Haderslev.

Dermed har dagens udehold SønderjyskE naturligvis også ryggen mod muren. Det hjælper ikke for dem, at de møder et OB-hold, som er flyvende her mod slutningen af sæson.

Vi regner da også med, at det bliver OB, som kan indløse billet til finalen. Hvis OB kommer i finalen, vil det være første gang i 15 år, at OB når finalen.

 

Derfor vinder OB kampen

OB har som nævnt været godt kørende her i foråret – nærmere betegnet siden starten på nedrykningsspillet. Her har fynboerne nemlig hentet fire sejre og to uafgjorte i de seks kampe.

Dermed er man gået fra at være i nedrykningsfare til nu at kæmpe med om sejren i nedrykningsspillet. Dertil skal man naturligvis også ligge den succes, som man indtil nu har haft i pokalen.

Her har odenseanerne på vejen mod finalen mødt FC Roskilde, FC Helsingør, FC Nordsjælland, Randers FC og nu SønderjyskE.

I første kamp mod sønderjyderne bragte Max Fenger OB foran kort inden pausen. Anden halvleg var dog blot seks minutter gammel, da Peter Christiansen bragte balance i regnskabet. Kort før tid scorede den tidligere SønderjyskE-spiller Troels Kløve sejrsmålet for OB.

SønderjyskE er med deres 20 point Superligaens bundprop. De sikrede sig dog en sjælden sejr, da de i søndags slog Vejle med 3-0. De er dog stadig hele otte point efter FCN med blot fire runder igen.

De indbyrdes kampe mellem disse hold er endt med to sejre til OB samt to uafgjorte kampe. Vi tror, at SønderjyskE får det svært på Nature Energy Park i Odense, hvor hjemmeholdet har vundet deres seneste tre kampe på stribe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: OB vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,87 på dette.