Kamp: OB-Lyngby

Spilforslag: OB vinder kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 29. juni kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

OB har reageret flot på ydmygelsen mod Silkeborg og lader til at have kurs mod sejren i nedrykningsgruppe 1. Nu gælder det slutspillets anden kamp mod Lyngby, som fynboerne slog i sidste weekend. Lyngby kæmper stadig for livet i Superligaen og skal derfor bruge en sejr. Vi regner dog med, at det bliver OB, som efter kampen kan sætte tre point ind på kontoen.

 

Derfor vinder OB

For præcis to uger siden tabte OB med vanvittige 6-0 på udebane mod nu nedrykkede Silkeborg. Det skabte naturligvis krisestemning i det fynske. Siden da har de dog på imponerende vis formået at ryste den enorme skuffelse af sig. I den efterfølgende kamp blev det til en flot 2-0-sejr mod SønderjyskE på mål af Jepper Tverskov og Troels Klöve. Herefter fulgte en 2-1-sejr ude mod Lyngby. Her var Rezan Corlu Lyngby foran inden Troels Klöve og Sander Svendsen fik vent kampen og sikret OB tre vigtige point. Med tre kampe tilbage i gruppen er OB seks point foran SønderjyskE og Lyngby, som vel at mærke skal møde hinanden. Fynboerne kan altså med en sejr over Lyngby sikre sig overlevelse og en plads i play-off spillet om en billet til Europa League.

Lyngby har modsat OB haft en skift første halvdel af dette nedrykningsspil. De lagde ud med at tabe 1-0 til SønderjyskE. Herefter spillede man uafgjort med Silkeborg inden sidste weekends nederlag til OB hjemme i Lyngby. Lyngby har samme antal point som Sønderjyske, men deres målscorer er tre mål dårligere. Der er med andre ord lagt op til tre intense kampe, når Lyngby skal jagte den andenplads, som sikre overlevelse. Vi tror dog, at de får det svært mod et OB, som lader til at have genfundet melodien efter deres afklapsning i Silkeborg.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: OB vinder kampen mod Lyngby. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette resultat.