Dagens spilforslag – FC Midtjylland sejrer på Fyn

Kamp: OB – FC Midtjylland

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 14. december kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

FC Midtjylland sluttede udmærket af i Champions League og indtager Superligaens førsteplads. Værterne OB ligger ni af 12 hold, og er med det voldsomt brede midterfelt af hold, som kæmper med om pladserne i mesterskabsspillet. I sidste runde fik fynboerne gjort en ende på en dårlig stime med tre kampe uden sejr, men vi tror, at de forsvarende mestre FC Midtjylland bliver for stor en mundfuld for OB.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen

OB har blot vundet én af deres seneste ti Superligakampe mod FC Midtjylland. Dermed er ulvene langt fra nogen ønskemodstander for odenseanerne. Disse ti kampe er endt med otte sejre til FC Midtjylland, en uafgjort og en fynsk sejr.

I holdenes første møde i denne sæson sluttede det med en 3-1-sejr til FC Midtjylland. Dette var omkring to måneder siden. OB kom på overraskende vis foran ved Emmanuel Sabbi efter 26 minutter.

Den stilling skulle vise sig at holde hele vejen til midten af anden halvleg, hvor Sory Kaba fik udlignet for mestrene. Omkring et kvarter senere bragte Anders Dreyer midtjyderne foran, inden Pione Sisto lukkede kampen kort før tid med sin scoring til 3-1.

Siden da har de efterfølgende ti kampe budt på fire sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag til FC Nordsjælland for FC Midtjylland. OB har i samme periode tre sejre, en uafgjort og nederlag til Brøndby og bundholdet Randers. Sidste rundes sejr mod AaB afsluttede en skidt stime, hvor man i de foregående tre kampe blot havde hentet ét point..

Vi regner med, at OB som så ofte før kommer til at få det svært mod FC Midtjylland, som vi regner med kan rejse tilbage over Lillebæltsbroen med tre point i bagagen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland vinder kampen mod OB. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.