Dagens spilforslag – Målrig aften i Odense

Kamp: OB – FC Midtjylland

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,68

Spilstop: 29. juli kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

FC Midtjyllands sæsonstart kunne mildt sagt have været bedre. Herningenserne har efter to kampe blot skrabet én enkelt point sammen. Derudover var det med hiv og sving, at man fik spillet sig videre i kvalifikationen til Champions League. Det endte med at koste Bo Henriksen jobbet.

Det er ser dog ikke meget bedre ud for OB, der efter to runder også står på et point. De startede sæsonen med at tabe 0-2 på hjemmebane.

Der er med andre ord to hold på jagt efter oprejsning, som mødes på Nature Energy Park. Vi regner med, at det bliver en relativt målrig affære med mindst tre scoringer.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

FC Midtjylland er som altid gået ind til sæsonen med ambitioner om at blive mestre. Her har man dog langt fra fået nogen optimal start.

I sæsonåbneren måtte man nøjes med 1-1 hjemme mod Randers. I anden runde kom så den store nedtur, da man blev kørt ud af banen mod Silkeborg. Her endte det med et nederlag på 1-3.

Et andet stort mål for FC Midtjylland er naturligvis de europæiske kampe. Her lagde man ud med to kampe mod AEK Larnaca fra Cypern.

Det var langt fra imponerende, da begge kampe sluttede 1-1. Man måtte helt ud straffespark, før de danske favoritter kunne spille sig videre.

Nu venter så en udekamp mod OB. Fynboernes to første kampe mod FC Nordsjælland og Randers er endt henholdsvis 0-2 og 2-2. Mod Randers førte man med 2-0, men to mål på tre minutter fik bragt balance i regnskabet.

Det er med andre ord ikke to hold, der er sprængfyldte med selvtillid, som mødes i Odense. Det er især defensiven, som har været et problem for mandskaberne. Derfor regner vi med en relativt målrig kamp i det fynske.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem OB og FC Midtjylland. Hos Marathonbet får man odds 1,68 på dette.