Dagens spilforslag – FCM vinder pokalen

Kamp: OB – FC Midtjylland

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 1,94

Spilstop: 26. maj kl. 15:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Den hjemlige sæson lakker mod enden. Inden vi når så langt har vi dog lige et par kampe endnu. Den største af disse er naturligvis pokalfinalen.

Foruden fordeling af pokalen får finalen også indflydelse på, hvem der skal møde Viborg i en kamp om en plads i Conference League. Hvis OB vinder, så bliver det Brøndby. Bliver det til sejr til FCM, så får AaB chancen, mens Brøndby slipper for playoff-kampen.

Det er da også FC Midtjylland, som er favoritter til at sikre sig deres blot anden triumf i pokalturneringen. Hvis OB vinder, ville det være deres sjette pokaltitel.

Vi har dog størst tiltro til, at de er Bo Henriksens tropper, som har noget at fejre efter kampen, og at de klarer det i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen

FC Midtjylland måtte for anden sæson i træk tage til takke med en andenplads i Superligaen denne gang efter FC København, som man sluttede seks point efter.

De leverede dog en godkendt præstation i mesterskabsspillet, hvor det blev til syv sejre, to uafgjorte og kun et enkelt nederlag.

Nu gælder det denne finale mod OB, som sluttede på ottendepladsen. De kæmpede længe med om syvendepladsen, men opnåede blot tre point i deres sidste fire kampe i nedrykningsspillet. Her sluttede man tilmed af med at tabe med 1-2 til allerede nedrykkede Vejle.

Der er gode chancer for, at vi får en underholdende finale. Ingen af holdene har holdt buret rent i deres sidste fire kampe. Her har OB sammenlagt lukket fem mål ind og selv scoret fire. FCM har hele 11 og lukket seks ind. Vi siger, at deres stærke offensiv er tilstrækkeligt til at få ram på fynboerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland. Hos Marathonbet får man odds 1,94 på dette.