Dagens spilforslag – FC Midtjyllands jagt på the double fortsætter

Kamp: OB – FC Midtjylland

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 11. februar kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

FC Midtjylland går i år efter at blive det blot sjette hold til at vinde the double. Der nemlig i høj grad stadig med i kampen om mesterskabet, og i pokalturneringen er man altså nået til kvartfinalerne, hvor der venter et møde med OB. Her regner vi med en sejr til herningenserne.

 

Derfor vinder FC Midtjylland

Hvis det skulle lykkes FC Midtjylland at vinde the double i år, vil de været det første hold til at opnå dette siden FCK i 2017, hvor københavnerne faktisk gjorde det for andet år i træk. FC Midtjylland har allerede vundet Superligaen tre gange og pokalen en enkelt gang.

I denne sæsons udgave lagde man ud med en udekamp mod HB Køge, som blev vundet med 1-0 efter en scoring af Daniel Høegh midtvejs i første halvleg. Herefter ventede en svær kamp mod FCK i Parken.

Kampens to mål blev scoret af FC Midtjyllands Sory Kaba og FCK’s Jens Stage i løbet af de første ti minutter. Herefter blev der dog ikke scoret yderligere, og kampen endte i straffespark, hvor FCM vandt med 6-5, da Nicolaj Thomsen brændte som eneste mand.

Nu gælder det så OB, som har slået Hillerød, Ballerup og Nykøbing på vejen mod kvartfinalerne. Odenseanerne fik en skidt start på forårssæsonen ved at tabe til Lyngby som det første hold i denne udgave af Superligaen. Den skuffelse blev dog fulgt op af en 2-0-sejr hjemme mod FC Nordsjælland.

Denne sæsons første møde mellem holdene sluttede med en 3-1-sejr til FC Midtjylland. OB havde ellers bragt sig foran efter 26 minutter ved Emmanuel Sabbi. Tre scoringer i anden halvleg af Sory Kaba, Anders Dreyer og Pione Sisto sikrede dog FCM de tre point.

Det er desuden værd at huske på, at FC Midtjylland ikke længere spiller med i europæisk fodbold og dermed kan koncentrere sig fuldt ud om de hjemlige turneringer. Vi regner med, at de får spillet sig i en semifinale.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland slår OB. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette væddemål.