Dagens spilforslag og odds: Endnu et OB-nederlag i sigte

Spilforslag hver dag

Kamp: OB – FC København
Spilforslag: 2
Odds: 1,85
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på FCK-sejr lige her

 

FC København spillede i torsdags mod islandske Stjarnan hjemme i Telia Parken, men Ståle Solbakken sparede en masse af sine stamspillere. Derfor burde der også være nok benzin i tanken til at snuppe den tredje Superliga-sejr i streg, når de møder OB på EWII Park. Både Hobro IK og AaB er således blevet kørt midtover de sidste par uger. Derudover har det også givet godt med selvtillid at avancere i Europa League-kvalifikationen. Både Robert Skov, Dame N’Doye og i særdeleshed Viktor Fischer har endvidere skarpe ud på det seneste. De kunne sagtens blive udslagsgivende og/eller kampafgørende i dag.

 

OB har kun skrabet et enkelt point sammen

FCK har et rigtig godt tag på OB uanset om de møder hinanden på Fyn eller i hovedstaden. Rent faktisk har løverne slået de striwede seks ud syv gange på eget og fremmed græs, så der er bestemt god grund til optimisme forud for dette opgør. Sidst de to mandskaber mødtes var den 25. februar i Telia Parken, hvor et fantastisk frispark af Robert Skov afgjorde tingene efter en times tid. Ståle Solbakkens spillere holdt nemlig fynboerne fra fadet og vandt derfor en smal 1-0-sejr. Det kunne sagtens gå hen og blive mere af samme skuffe i dag, når de mødes i Odense.

Odenseanerne har nemlig fået en mildest talt elendig sæsonstart. Der var ellers store forventninger til den nye cheftræner Jakob Michelsen, men dem har han overhovedet ikke levet op til endnu. Først tabte han med 3-2 på udebane til oprykkerne fra Vendsyssel FF. Derefter fik de skrabet et enkelt point sammen efter et flot comeback mod SønderjyskE, hvor de var bagud 0-2 i pausen. Glæden var dog kortvarig, da de tabte med 1-0 til Randers FC i søndags på et hovedstødsmål af André Rømer. Vi har også svært ved at se dem få point mod hovedstadsklubben.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC København vinder kampen til odds 1,85 hos NordicBet.

 

Odds på FCK-sejr lige her

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund