Dagens spilforslag – Mindst tre mål i Odense

Kamp: OB – FC København

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 1. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

OB er med sine fire point blandt de fire hold, som har fået den bedste start i dette års Superliga. De tre af disse point kom tilmed i åbningskampen ude mod FC Midtjylland. Derefter hentede man også et fint point i Randers.

Nu gælder det så sæsonens første hjemmekamp mod FC København. Københavnerne har blot to point, men til gengæld har de været sikkerheden selv i Europa, hvor man har storsejret i Conference League.

Der er dermed lagt op til en spændende kamp på Nature Energy Park i Bolbro. Vi regner da også med, at det bliver en medrivende affære, hvor holdene disker op med mindst tre mål.

 

Derfor scores der mindst tre mål i kampen

OB fik som nævnt en fremragende start på Superligaen med kampen mod FC Midtjylland. Her bragte Bashkim Kadrii udeholdet foran efter et kvarters spil.

Det lykkedes dog Pione Sisto at få udlignet for FC Midtjylland. Det var ikke nok til at stoppe OB, som scorede sejrsmålet direkte på hjørnespark ved norske Jørgen Skjelvik.

Derefter fulgte turen til Randers, anfører Jens Thomasen bragt odenseanerne foran. Det var dog en stakket frist, da Alhaji Kamara fik udlignet til slutresultatet 1-1.

Helt så tilfredse kan FC København ikke være med deres sæsonstart i ligaen. Deres to point er nemlig kommet efter to hjemmekampe mod AaB og Silkeborg. Det blev til 2-2 mod AaB og derefter 0-0.

Anderledes optimistisk kan man være omkring deres resultater i UEFA Conference League. Her smadrede man hviderussiske Torpedo Zhodino. Dem torpederede FCK nemlig med samlede 9-1 over to kampe.

Vi regner med, at FCK kan overføre noget af det offensive moral boost til ligaen. I denne kamp har OB dog bestemt også muligheder for at få scoret. Der regner vi med mindst tre mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i OB – FC København. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette.