Dagens Spilforslag – FCK tager tre point på Fyn

Kamp: OB – FC København

Spilforslag: FC København vinder kampen mod OB

Odds: 1,86

Spilstop: 12. september kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

FC København skuffede i ligaen i sidste sæson, da man sluttede hele 14 point efter vinderne FC Midtjylland. Derfor skal der naturligvis andre boller op suppen i år. Første opgave i den nye sæson bliver OB, som man møder på udebane. Her kravet for FC København selvsagt en sejr.

 

Derfor vinder FCK kampen

FCKs andenplads i sidste års Superliga var som nævnt en skuffelse. Deres flotte præstation i Europa League var dog et plaster på såret. Her nåede københavnerne som bekendt kvartfinalerne, hvor man tabte til Manchester United efter forlænget spilletid og et mål scoret på straffespark.

En ting som FCK virkelig manglede gennem sidste sæson var en målscorer. I Superligaen var Pieros Sotiriou og Dame N’Doye holdets topscorere med ni mål hver. Det har man kigget på i løbet af sommeren og hentet Kamil Wilczek i tyrkiske Göztepe. Wilczek scorede sidste sæson 17 mål Brøndby inden skiftet til Tyrkiet.

Han står til at få debut mod OB. FC Midtjylland tabte deres kamp i første runde til SønderjyskE, så hvis FCK slå OB, har man allerede sikkeret sig en lille mental sejr i mesterskabskampen. Det er naturligvis vigtigt, at Wilczek og resten af FCK-holdet er oppe i omdrejninger, hvis ikke de skal lide samme skæbne som deres jyske rivaler.

OB har foretaget ét indkøb i løbet af sommeren ved at hente den amerikanske kantspiller Emmanuel Sabbi hos nedrykkerne Hobro. Fynboerne gjorde det godt mod afslutningen af sidste sæson, som sluttede med den tabte play-off-finale mod AGF.

FCK vandt sidste sæson begge deres kampe mod OB. Den første af disse sejre var også i Odense, hvor FCK vandt med 3-2 i en kamp, hvor de ellers var bagud med 2-0. Vi regner med, at de gentager bedriften og igen henter tre point i Odense.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen mod OB. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette resultat.