Dagens spilforslag – Begge hold kommer på tavlen i Odense

Kamp: OB – Brøndby IF

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 21. august kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Brøndby er på jagt efter sæsonens første sejr i Superligaen, når de skal en tur til Odense. Her venter OB, som har fem point efter de første fem kampe men ikke har vundet de sidste fire.

Det er med andre ord en kamp mellem to hold, som har hårdt brug for en sejr. Fælles for holdene er også, at deres kampe i denne sæson har været ganske målrige. Vi mener derfor, at der er gode muligheder for at få begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Brøndbys har som nævnt langt fra fået nogen ideel start på deres titelforsvar. De spillede sæsonens første tre kampe mod AGF, Viborg og Vejle uafgjort. Derefter er det blevet til nederlag mod FC København og FC Nordsjælland.

I midtugen leverede man dog et godt resultat i kvalifikationen til Champions League. Her var Brøndby voldsomt undertippede mod RB Salzburg. De var det til trods tæt på at få uafgjort med hjem til Brøndby Stadion. Det endte dog med en østrigsk hjemmesejr på 2-1.

Nu jagter man så sæsonens første sejr ude mod OB. OB fik en drømmestart på sæsonen med en 2-1-sejr ude mod FC Midtjylland. Siden da har man dog ikke vundet de seneste fire kampe.

Det er værd at bemærke, at OB trods den ene sejr har formået at score i fire af deres fem kampe. Deres problem er dog, at de har lukket mål ind i fem af fem. Brøndby har samme satistik.

Det er med andre ord en kamp mellem to hold, som kan finde vej til netmaskerne men samtidig har udfordringere den anden vej. Derfor mener vi, at der er gode chancer for at få begge hold på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem OB og Brøndby IF. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.