Kamp: OB – AaB

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 14. marts kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

OB måtte efter seneste spillerunde sande, at det nu ligger fast, at det ikke bliver til en plads i mesterskabsspillet. Der for handler det nu om at sikre sig et godt udgangspunkt, når det inden længe går løs i nedrykningspillet.

Det bliver ikke aktuelt for AaB, der er sikret en plads i grundspillets top seks. Aalborgenserne har dog skuffet på det seneste og skal til at igang, hvis de skal holde sig til i kampen om bronzen.

Dette er et møde mellem to hold, som har kæmpet lidt med de sidste par runder. Vi regner da heller ikke med, at der bliver tale om nogen målfest på Nature Energy Park i Odense. Derfor siger vi, at der maksimalt falder to mål.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

De sidste par måneder har været dyre for OB og deres målsætning om at nå top seks. De har nemlig blot vundet én af deres seneste ni kampe. Det var, da de slog FC Nordsjælland med 2-o i efterårets sidste kamp.

I forårssæsonen har man tabt 0-2 til FC København og spillet 2-2 med FC Midtjylland og SønderjyskE. Især seneste rundes 2-2-kamp mod SønderjyskE gjorde ondt. Her var man nemlig foran med 2-0, men smed altså den føring.

Nu gælder det opgøret mod AaB, som fik en stærk start på foråret med en 2-0-sejr over FC Midtjylland. Derefter tabte man dog 1-4 til Silkeborg og spillede kun 0-0 mod Vejle.

Det vil med andre ord sige, at AaB blot har scoret ét mål i deres seneste to kampe. OB har gjort det lidt bedre med i alt fire mål fra de to seneste kampe.

Vi tror dog, at de får det svært i Aalborg, hvor vi siger, at det ender med under tre scoringer.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem OB og AaB. Hos Marathonbet får man odds 2,00 på dette.