Kamp: 1. FC Nürnberg – SV Darmstadt 98

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 2,25

Spilstop: 5. oktober kl. 20:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Nürnberg er i gang med deres anden sæson i 2. Bundesligaen efter nedrykningen fra Bundesligaen tilbage i 2019. Det var tæt på endnu en nedrykning sidste år, men i år er der forventninger om mere i Bayern-klubben. I sæsonens trejde kamp gælder det SV Darmstadt 98 fra Hessen. Vi regner med, at Nürnberg fortsætter den gode sæsonstart her.

 

Derfor vinder Nürnberg kampen

Nürnberg havde det som nævnt ikke let som nedrykker i sidste sæson. Man littede på 16. pladsen i 2. Bundesligaen, hvilket betød, at man skulle ud i to play-off-kampe mod nummer tre fra 3. Bundesligaen – Ingolstadt. Her vandt Nürnberg første kamp med 2-0 på hjemmebane. Kampen i Ingolstadt blev tabt med 3-1. Dermed blev man oppe på reglen og udebanemål.

Dermed skal der andre boller på suppen i år, og man er da også kommet godt fra start. I første kamp spillede man 1-1 ude mod Jahn Regensburg. Herefter fulgte en 1-0-sejr på hjemmebane mod Sandhausen foran 9.700 tilskuere, Den vigtigste spiller indtil nu har været Johannes Geis, som har lavet assist til begge Nürnbergs mål indtil videre. Den danske forsvarsspiller Asger Sørensen spillede begge kampe.

Dermed har de fået en godkendt start inden hjemmekampen mod Darmstadt. Darmstadt havde en fin sæson sidste år, hvor man sluttede blot tre point fra den 3. plads, som giver play-off til oprykning.

I år er de dog kommet knap så godt fra start. Man lagde ud med at tabe 3-2 på udebane til Sandhausen. Herefter ventede en hjemmekamp mod Jahn Regensburg, som man spillede 0-0. De har altså mødt de samme modstandere som Nürnberg, men gjort det knap så godt.

Vi mener, at Nürnbergs gode start giver dem det boost, som skal til for at sikre de tre point mod Darmstadt.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: 1. FC Nürnberg vinder kampen mod SV Darmstadt 98. Hos Onside Betting får man odds 2,45 på dette væddemål.