Kamp: Nottingham Forest – Leicester City

Spilforslag: Leicester City vinder kampen

Odds: 2,02

Spilstop: 6. februar kl. 17:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Leicester har været en af sæsons store skuffelser i Premier League. Man er i skrivende stund 12 point fra den fjerdeplads, som man ellers har været så tæt på de sidste par sæsoner.

Sidste sæson bød på en stor triumf, da Leicester endte med at slå Chelsea i FA Cup-finalen. Leicester går naturligvis efter et titelforsvar, og nu venter dette opgør mod de store lokalrivaler Nottingham Forest.

Der er lagt op til en stor kamp. Det er nemlig første gang i otte år, at disse hold mødes. Vi regner dog med, at det bliver udeholdet fra Premier League, som løber med sejren.

 

Derfor vinder Leicester kampen

Leicester har været særdeles ustabile i denne sæsonen. I Premier League har de blot én gang formået at hente to sejre på stribe. Senest de var i aktion blev det til et point hjemme mod Brighton i en kamp, som endte 1-1.

Leicester startede deres FA Cup-forsvar med at møde Watford. Kampen mellem de to Premier League-hold endte med en klar 4-1-sejr the Foxes. Youri Tielemans, James Maddison, Harvey Barnes og Super Marc Albrighton var alle på pletten.

Nu gælder det så dette møde med naboerne Nottingham Forest, som overraskede ved at slå Arsenal ud i 3. runde. Det skete, da den tidligere Aston Villa-spiller Lewis Grabban scorede kampens eneste mål.

FA Cuppen er naturligvis ikke førsteprioriteten for Forest, som ligger godt til i forhold til playoff-pladserne. De vil dog uden tvivl gå benhårdt efter sejren i dette lokalopgør. Det er nemlig første gang i otte år, at disse rivaler mødes.

Vi er dog sikre på, at Brendan Rodgers nok skal stille med noget nær stærkeste opstilling. Det bør være nok for Leicester til at sikre sig en billet til 5. runde.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Leicester City vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,02 på dette.