Dagens spilforslag og odds: Pukki-power mod miserable Millwall

Spilforslag hver dag

Kamp: Norwich – Millwall
Spilforslag: 1
Odds: 1,87
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på Norwich-sejr hos NordicBet

 

Norwich med den tidligere Brøndby-bomber Teemu Pukki på toppen har vundet fire EFL Championship-kampe på stribe og er kravlet op på en delt førsteplads i tabellen – á point med traditionsklubben Leeds. Millwall er til gengæld totalt miserable på fremmed græs indtil videre i denne sæson. Her er det blot blevet til to pointdelinger og hele seks nederlag med en samlet målscore på 4-14. Derfor føler vi os rimelig overbeviste om, at kanariefuglene flyver højest på Carrow Road og snupper sejren samt de tre point. Den finske forward ligner et godt bud på en matchvinder.

 

Teemu Pukki viser ingen nåde

The Canaries har virkelig fået en fremragende sæsonstart med ni sejre sejre, tre uafgjorte og fire nederlag og en samlet målscore på 24-17. Halvdelen af deres point er blevet hentet hjemme på Carrow Road, hvor det er blevet til fem vunde og to tabte kampe med en samlet målscore på 10-9. De plejer altså som regel at spille tætte opgør, men på et eller andet tidspunkt i løbet af de 90 minutter får de trukket det længste strå. Blandt andet på grund af Teemu Pukki der indtil videre har noteret sig for syv scoringer og to oplæg i EFL Championship. Ganske godkendt for den tidligere Superliga-spydspids.

The Lions er derimod ikke særlig godt kørende. Fire sejre, fire pointdelinger og otte tabte kampe er det blevet til indtil videre med en samlet målscore på 19-25. Selvom de har vundet tre ud af deres sidste fem, så er alle sejrene kommet på eget græs. Det er hovedårsagen til, vi har meget svært ved at se dem bryde deres udebanekompleks. Der er nemlig en god grund til, at Norwich ligger på en delt førsteplads. Hvis de vil drømme om oprykning til Premier League til næste sæson, så skal de simpelthen også vinde i dag.

Derfor anbefaler vi at spille på, Norwich vinder kampen til odds 1,87 hos NordicBet.

 

Odds på Norwich-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund