Dagens spilforslag og odds: Norge gør det til fire på stribe

Spilforslag hver dag

Kamp: Norge – Panama
Spilforslag: 1
Odds: 1,85
Bookmaker: bwin

 

Spil på Norge-sejr her

 

Panama er klar til deres første verdensmesterskab i fodbold nogensinde. Norge formåede derimod for femte gang i træk ikke at kvalificere sig til et VM. Der er dog stadig kæmpestor kvalitetsforskel på de to mandskaber. selvom værterne ikke skal til sommerens slutrunde i Rusland, og gæsterne skal afsted. Nordmændene har således vundet deres sidste tre kampe i træk. Det panamanske landshold har derimod kun formået at snuppe en enkelt sejr i deres seneste fem forsøg. Den sejr kom endda imod upåagtede Trinidad & Tobago.

 

Nordmændene har bedre spillere

Det norske landshold er generelt set blevet bedre og bedre de sidste par år. Mellem stængerne har de den rutinerede Bundesliga-keeper Rune Jarstein fra Hertha Berlin, mens der også er fornuftige reserver i Ørjan Nyland fra Ingolstadt og Sten Grytebust fra Superliga-klubben OB.

Deres helt store talent er naturligvis 19-årige Martin Ødegaard, som der til dagligt er på kontrakt hos kongeklubben Real Madrid. Oppe i angrebet kan de bryste sig med at have hele to Premier League-angribere i Joshua King fra Bournemouth og Alexander Sørloth fra Crystal Palace.

Panamas landshold er derimod mere af en blandet landhandel. Der er en hel del spillere fra den amerikanske MLS samt en del der har deres daglige gang i diverse sydamerikanske ligaer. Der er dog ikke nogle navne som springer i øjnene, da deres succes generelt er bygget på et stærkt kollektiv, som er rigtig svære at bryde ned.

Vi tror dog, at nordmændene er i stand til at score mindst et enkelt mål i aften, mens vi har svært ved at se det panamanske landshold komme på tavlen. Får vi ret i den antagelse, så ender det også med en hjemmesejr på Ullevaal Stadion i Oslo.

Derfor anbefaler vi at spille på, Norge vinder kampen til odds 1,85 hos bwin.

Læs om de bedste odds på Khabib mod McGregor

Læs om det bedste Khabib mod McGregor live stream

 

Spil på Norge-sejr her

 

bookmaker bwin logo