Kamp: Nordmakedonien – Tyskland

Spilforslag: Tyskland vinder kampen med mindst to mål (Tyskland -1)

Odds: 1,68

Spilstop: 11. oktober kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Tyskland har revanche til gode, når de besøger Nordmakedonien i VM-kvalifikationen. Nordmakedonien vandt nemlig på sensationel vis det første møde mellem holdene med 2-1 i Tyskland tilbage i marts.

Tyskland levede op til forventningerne i septembers kvalifikationskampe, og gælder det så denne kamp mod Nordmakedonien. Vi regner da også med, at Tyskland får deres hævn, og at de ender med at vinde kampen med mindst to mål.

 

Derfor vinder Tyskland kampen med mindst to mål

Tyskland led som nævnt et smerteligt nederlag i første opgør mod Nordmakedonien tidligere i år. Dengang bragte legendariske Goran Pandev udeholdet foran i overtiden af første halvleg.

Tyskland fik dog udlignet efter lidt over en times spil. Her skulle dog straffespark til. Dette blev begået mod Leroy Sané og sat ind af Manchester City Ilkay Gündogan.

Fem minutter før tid fuldendte Eljif Elmas dog sensationen, da han bragte Nordmakedonien på sejrskurs med sit 2-1 mål. Det lykkedes nordmakedonerne at holde føringen og sikre tre mildt sagt overraskende point.

Det er som nævnt værd at bemærke, at Tyskland vandt alle deres tre kvalifikationskampe i September. Her mødte man Liechtenstein, Armenien og Island, som blev slået med henholdsvis 2-0, 6-0 og 4-0.

Helt så målrigt var det ikke i Nordmakedoniens kampe i september. De spillede 0-0 med Armenien og Rumænien, mens det blev til 2-2 mod Island.

Vi regner med, at de får det svært mod et tysk hold, som lader til at være ved at finde melodien under Hansi Flick. Der er naturligvis udsigt til en kamp, hvor vi primært kommer til at se Tyskland på bolden. Hvis de først kommer foran, så får Nordmakedonien en svær aften i Skopje.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Tyskland vinder kampen med mindst to mål (Tyskland -1). Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette væddemål.