Dagens spilforslag og odds: Nez Tziona snupper endnu en storsejr

Spilforslag hver dag

Kamp: Sektzia Nes Tziona – Maccabi Ahi Nazareth
Spilforslag: 1
Odds: 1,63
Bookmaker: Bethard

 

Odds på Nez Tziona hos Bethard

 

Det er top imod bund i den israelske liga, når Sektzia Nes Tziona byder Maccabi Ahi Nazareth op til dans. Værterne er placeret på førstepladsen med 30 point. De er rent faktisk i forrygende form, da det er blevet til fire sejre på stribe med en samlet målscore på 16-2. Gæsterne er derimod ikke særlig godt kørende og har ikke smagt sejrens sødme siden den 9. november. Her lykkedes det dem at slå Hapoel Ironi Akko FC med 1-0 på eget græs. Absolut bedste bud på en matchvinder må være Raz Stein.

 

To vidt forskellige formkurver

Hjemmeholdet ligger og roder rundt rigtig tæt på den faretruende nedrykningsstreg. Rent faktisk er der kun to point ned til Hapoel Bnei Lod FC, som er placeret på 14. pladsen i skrivende stund. Der skal altså snart nogle sejre på bordet, hvis de ikke vil komme i større problemer end tilfældet allerede er, men vi kan simpelthen ikke se dem vinde i aften. Rent faktisk har vi mere end svært ved at se dem få point ud af deres anstregelser.

Udeholdet er nemlig i forrygende form og har været det rigtig længe. Ikke nok med at de ligger nummer ét, så har de også vundet et par sindssyge storsejre, som helt sikkert har givet dem masser af selvtillid og tro på tingene i truppen. Først bankede de Hapoel Rishon LeZion FC med 4-1 på hjemmebane den 9. november og en måneds tid senere blev det til en 6-0-nedsabling af Hapoel Ironi Akko FC. For en uges tid senere kørte de Hapoel Kfar Saba FC over med 1-5 på fremmed græs, og selvom de nok ikke vinder med fire eller fem mål i aften, så burde der stadig ligge en sikker sejr og vente på dem.

Derfor anbefaler vi at spille på, Sektzia Nes Tziona vinder kampen til odds 1,63 hos Bethard.

 

Odds på Nez Tziona hos Bethard

 

Zlatan Ibrahimovic foran et Bethard logo