Dagens spilforslag og odds: The Magpies vinder fire på stribe

Spilforslag hver dag

Kamp: Newcastle – West Ham
Spilforslag: 1
Odds: 2,55
Bookmaker: betfair

 

Odds på Newcastle-sejr hos betfair

 

Rafa Benítez og Newcastle er ved at kæmpe sig ud af deres krise og med tre sejre i træk, så ser det meget lysere ud for dem. West Ham er derimod stadig i store problemer, da de blot har vundet en enkelt af deres sidste syv kampe. Derudover er det blevet til hele fire nederlag og to pointdelinger, så man må sige, at der snart skal til at ske ting og sager. Umiddelbart har vi ikke meget fidus til gæsterne på St. James’ Park. Historisk set har de det nemlig rigtig svært mod dagens modstander, hvor det blot er blevet til to sejre i de sidste ti forsøg.

 

The Hammers får bank

The Magpies startede sæsonen ud med at tabe syv kampe og spille tre uafgjorte, og der var længe snak om, at Rafa Benítez måske skulle præsenteres for en fyreseddel. Nu ligner det dog, at den spanske manager har fået vendt den synkende skude. Først slog de Watford med 1-0 på eget græs. Derefter blev det til en 2-1-sejr over Bournemouth på hjemmebane og i søndags formåede de at vinde sæsonens første udekamp med 1-2 på Turf Moor over Burnley. Vi har på fornemmelsen, at de godt kunne gøre det til fire på stribe i dag.

The Hammers er nemlig elendigt kørende og har været det nærmest hele sæsonen. Deres eneste sejr det sidste lange stykke tid kom hjemme på London Stadium mod The Clarets, som de besejrede med 4-2. Derudover har de tabt til både Brighton & Hove Albion, Tottenham Hotspur gange to og Manchester City. Mod Huddersfield Town og Leicester City lykkedes det dem at spille 1-1 og få et enkelt point. Vi kan ikke rigtig se dem få point ud af deres anstregelser i aften. De har således tabt deres seneste tre opgør i træk mod Rafa Benítez spillere med en samlet målscore på 3-8.

Derfor anbefaler vi at spille på, Newcastle vinder kampen til odds 2,55 hos betfair.

 

Odds på Newcastle-sejr hos betfair

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund