Kamp: Newcastle United – Norwich City

Spilforslag: Newcastle United vinder kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 30. november kl. 20:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tre enormt vigtige point på højkant, når Norwich gæster Newcastle i Premier League. Newcastle ligger sidst og har efter 13 kampe endnu ikke vundet en kamp, mens Norwich har fået en god start på livet under Dean Smith.

Der er dog ting, som tyder på, at Newcastle er ved at finde melodien under Eddie Howe. Hvis de skal gøre sig forhåbninger om at overleve, er dette dog en kamp, som the Magpies skal vinde. Vi mener da også, at det bestemt er muligt med St. James’ Park i ryggen.

 

Derfor vinder Newcastle United kampen

Eddie Howes første kamp som Newcastle-manager var en svær udekamp mod Arsenal. Det endte da også med at blive en kamp, hvor man var under voldsomt pres og tabte med 2-0.

Dette opgør mod Norwich bliver den første store test for Howes Newcastle-mandskab. Newcastle leverede trods nederlaget en godkendt indsats mod Arsenal og tvang blandt andet Ramsdale i Arsenal-målet ud i et par store redninger.

Nu gælder det så denne vigtige hjemmekamp mod Norwich, som er tre point foran Newcastle. Norwich har hentet syv point i deres sidste tre kampe mod Brentford, Southampton og Wolverhampton.

Eddie Howes mest presserende opgave blive at få styr på forsvaret. Newcastle viste i forrige kamp mod Brentford, at de sagtens kan score mål, da de lavede tre. Desværre for den scorede Brentford også tre gange. De er da også med 29 mål det hold, som har lukket flest mål ind.

De har dog et par offensive profiler, som kan gøre ondt på Norwich. Her tænker vi naturligvis på folk som Allan Saint-Maximin og Callum Wilson. Vi regner med, at dette bliver en tæt kamp, men at Newcastle har den fornødne kvalitet til at hente sæsonens første sejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Newcastle United vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,00 på dette.