Dagens spilforslag – Liverpool tager revanche mod Newcastle

Kamp: Newcastle United  – Liverpool

Spilforslag: Liverpool vinder kampen med mindst to mål (Liverpool -1)

Odds: 1,80

Spilstop: 30. december kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Premier Leagues 15. spillerunde blev en stor nedtur for Jürgen Klopp og Liverpool. Man endte nemlig med at smide to point mod WBA, som nu har Sam Allardyce ved roret. Nu har man så muligheden for at komme tilbage på rette spor mod Newcastle, som har ramt en skidt periode.

Her bliver vi meget overraskede, hvis ikke det bliver Klopps tropper, som ender med at løbe med de tre point. Vi tror sågar, at der kommer til at blive tale om en relativt klar sejr til Liverpool.

 

Derfor vinder Liverpool med mindst to mål

Hvis Liverpool ikke vinder i Premier League så spiller de 1-1 – det har været billedet de sidste ti runder. Her har man seks sejre og fire uafgjort, som alle er endt 1-1. Fire af disse har været mod Brighton, Fulham og senest West Bromwich, hvilket naturligvis er skuffende.

Liverpool har store problemer med skader i defensiven. Det var dog paradoksalt nok ikke defensiven, som var problemet mod West Bromwich – men offensiven. Man havde nemlig blot to skud på mål mod et West Bromwich-hold som i store dele af kampen spillede i, hvad der mindede om en 4-6-0 formation. Det skal naturligvis gøre bedre, når man har bolden 78 procent af kampen.

Nu gælder det Newcastle, som efter en god start på sæsonen har fået store problemer. Denne periode startede med et 5-2-nederlag til Leeds efterfulgt af 1-1 mod Fulham og et 2-0-nederlag til Manchester City. Man er stadig syv point over stregen, men der skal naturligvis snart tre point på kontoen, hvis man skal undgå at blive blandet ind i bundstriden.

Newcastle vil formentlig følge nogenlunde samme opskrift som Big Sams WBA og lade Liverpool tage styringen. Denne gang tror vi, at the Reds kan gøre arbejdet færdigt ved at lukke kampen og komme foran med mere end et mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool slår Newcastle med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.