Dagens spilforslag – Defensiverne i fokus i Newcastle

Kamp: Newcastle – Aston Villa

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 12. marts kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Grundet et stribe fine resultater af Fulham er hold som Newcastle kommet tæt på nedrykningsstregen. Inden denne spillerunde er the Magpies blot ét point over stregen med en betydeligt ringere målscore end Fulham.

Man står tilmed overfor en af sæsonens store overraskelser Aston Villa, som dog har været ret så ustabile i 2021. Villas defensiv har dog været fremragende, og regner da heller ikke med noget målfest på St. James’ Park.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Det er tredje kamp i stribe, at Newcastle møder et hold fra Birmingham-området. De sidste to kampe mod Wolverhampton og West Bromwich Albion sluttede henholdsvis 1-1 og 0-0.

Mod Wolverhampton kunne Newcastle godt være endt med at stå med tre point frem for det ene. Mod West Bromwich var det dog en noget deprimerende affære, hvor man ikke kom frem til det store.

Netop målscoringen er da også en grund til bekymring. Man ligger nemlig med et snit på et mål per kamp efter 27 kampe. Her tegner Callum Wilson sig for hele ti mål. Han har været skadet de sidste fire kampe og ventes også at misse denne. Newcastles øvrige angribere har tilsammen scoret fem mål, hvilket selvsagt er bekymrende.

Det hjælper ikke, at man i Aston Villa står overfor en af ligaens bedste defensiver. Villa har hele 14 clean sheets, hvilket kun Manchester City kan overgå med deres 15, og de har tilmed spillet to kampe mere.

Det er i høj grad målmand Emiliano Martínez’ fortjeneste. Argentineren har gennem sæson leveret flere pragtredninger, når Villa har været pressede. Villa har vundet 12 kampe og holdt buret rent i de 11 – eneste undtagelse var 7-2-sejren mod Liverpool.

Villa har dog ligesom Newcastle problemer i offensiven. De har således blot scoret otte mål i deres sidste ti kampe. Det hjælper dem ikke, at de i de sidste fire kampe har manglet Jack Grealish på grund af en skade. Han bliver muligvis klar mod Newcastle, men skulle det ikke være tilfældet, kan Villa meget vel få svært ved at skabe chancer mod Steve Bruces mandskab.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Newcastle – Aston Villa. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette resultat.