Dagens spilforslag – New England slår Patos Orlando

Kamp: New England Revolution – Orlando City

Spilforslag: New England Revolution vinder kampen

Odds: 1,68

Spilstop: 16. juni kl. 01:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

En af de ligaer, som fortsat er undervejs er den amerikanske MLS. Her gælder det opgøret mellem New England Revolution og Orlando City. Begge hold er i Western Conference, hvor målet er en plads i playoff.

New England er godt kørende og er ubesejrede i deres seneste seks kampe i MLS. Vi regner da også med, at de ender med at tage de tre point hjemme på Gillette Stadium i Foxborough, Massachusetts.

 

Derfor vinder New England Revolution kampen

For to runder siden hentede New England et flot point hjemme mod topholdet Philadelphia Union. Her bragte Gustavo Bou New England foran med et kvarter igen. Få minutter senere fik indskiftede Mikael Uhre dog udlignet for Philadelphia.

I seneste runde slog man Sporting Kansas City med 2-1 på udebane. Her var Bou igen på tavlen, mens Emmanuel Boateng scorede sejrsmålet.

Den helt store profil hos New England er sidste sæsons MVP i MLS Carles Gil. Den tidligere Aston Villa-spiller er også kaptajn for sit hold, som også råder over rutinerede Jozy Altidore.

Dagens modstander Orlando City har også en velkendt angriber på holdet i form af Alexandre Pato. Florida-holdet har dog været svingende i deres sidste par kampe. De sidste seks kampe er endt med to sejre, en uafgjort og tre nederlag.

Man har lukket 13 mål ind på disse seks kampe. Det kan let blive et problemer, når man møder et hold som New England, der har scoret 12 mål i deres sidste seks kampe.

New England har ikke tabt deres sidste seks kampe mod Orlando. Derudover har de vundet deres sidste fire hjemmekampe på stribe mod dem. Vi siger, at de udbygger den stime.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: New England Revolution vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,68 på dette.