Dagens spilforslag – Nets slår Celtics

Kamp: Boston Celtics – Brooklyn Nets

Spilforslag: Brooklyn Nets vinder kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 25. december kl. 23:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det er juledag, men det afholder ikke NBA fra at levere basket i topklasse, når Boston Celtics og Brooklyn Nets tørner sammen. Det er to hold, som begge må forventes at være med, når der på skal spilles play-offs.

Boston nåede sidste sæson til en Conference Final, hvor man endte med at tabe til Miami i seks kampe med 4-2. Nets røg ud i første runde af play-offs, da de fik æg af Toronto Raptors.

 

Derfor vinder Brooklyn Nets kampen

Nets led sidste sæson under, at den helt store profil, Kevin Durant, som var ude med skade fra sine Warriors-dage. Dermed får han først debut for Nets i denne sæson.

Nets har foruden Durant et par yderst habile startere i Kyrie Irving, Spencer Dinwiddie, Joe Harris og DeAndre Jordan. Durant viser allerede i pre-season, at han er kommet sig efter sin alvorlige skade.

Nets har desuden fået ny mand på trænerposten i denne sæson i form af NBA-legenden Steve Nash. Det skal blive interessant at se, om den tidligere point guards genialiteter på banen kan overføres til trænerbænken.

I Boston Celtics får Nets en svær modstander. Celtics har dog det problem, at de mangler en stor profil i form af point guard Kemba Walker. Mulige erstatninger kan være Jeff Teague og rookien Payton Pritchard. De er dog ikke på Walkers niveau.

Nets og Celtics mødtes for en uge siden i pre-season, hvor Nets vandt overbevisende med 113-89. Det var særligt i første og tredje quarter, som man vandt med 35-23 og 30-16, at Nets grundlagde deres sejr. Vi regner med, at dette bliver endnu en sejr til Brooklyn Nets.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brooklyn Nets slår Boston Celtics. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette væddemål.