Dagens spilforslag – Neman Grodno slår Belshina Bobruisk

Kamp: Neman Grodno-Belshina Bobruisk

Spilforslag: Neman Grodno vinder kampen

Odds: 2,10

Spilstop: 10. april kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Belshina Bobruisk har fået en hård start på tilværelsen i den hviderussiske Premier League. Oprykkerne har nemlig tabt deres tre første ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Norman Grodno har fået en fornuftig start på sæsonen med fire point fra deres tre første kampe. Læs i dagens spilforslag, hvorfor vi mener, at Neman Grodno kommer til at forlænge Belshina Bobruisks stime af nederlag.

 

Derfor vinder Neman Grodno kampen

I sidste sæson rykkede Belshina Bobruisk op i sikker stil. Man fik hele 68 point fra sine 28 kampe i den hviderussiskke 1. Division. De tabte faktisk blot to af disse 28 kampe. I år er der dog kommet andre boller på suppen. Efter tre kampe har Belshina Bobruisk nemlig fortsat deres første sejr til gode. De har endda stadig deres første point til gode. Man lagde ud med at tabe 3-1 på hjemmebane til FK Minski åbningskampen. Herefter fulgte et 1-0 nederlag ude mod Torpedo Zhordino. Babrujsk-holdets seneste kamp resulterede i et skuffende 1-0 nederlag på hjemmebane til Gorodeya, som ligeledes havde tabt deres første to kampe. Bobruisk har blot scoret ét mål i deres tre første kampe, hvilket naturligvis er et problem, når man har lukket fem ind.

Grodnos store styrke har været defensiven. De har blot lukket ét mål ind i deres tre første kampe. Neman Grodno startede sæsonen med et 1-0 nederlag mod Isloch. Det skete på et mål, som blev scoret i kampen døende minutter. I anden kamp mødte man FK Vitebsk på hjemmebane. Det resulterede i en fornem 2-0-sejr til Neman Grodno. Denne kom i hus efter mål af Gegam Kadimyan og Giorgi Kantaria. I Neman Grodnos seneste kamp spillede man 0-0 ude mod Shakhtjor Soligorsk, som sidste sæson sluttede som nummer tre i den hviderussiske Premier League. Her tabte Soligorsk blot én kamp på hjemmebane, mens de spillede to uafgjort. Det vidner om, hvor godt et resultat det var for Neman Grodno.

Neman Grodno bør dermed have mulighed for at forsætte deres gode start på sæsonen mod Belshina Bobruisk, der som beskrevet lader til at have problemer med at tilpasse sig niveauet i Premier League.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Neman Grodno vinder kampen mod Belshina Bobruisk. Hos Onside Betting får man odds 2,10 på dette resultat.