Kamp: Norwich-Everton

Spilforslag: Everton vinder kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 24. juni kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Everton fik udskudt Liverpools mesterskabsfest med et 0-0-resultat mod rivalerne hjemme på Goodison. Dermed kan The Toffees fortsætte med at kigge opad i tabellen mod Europa Leauge-pladserne. Hvis den mission skal lykkes må kravet for Ancelottis tropper være en sejr mod Premier Leagues bundprop Norwich. Norwich blev udspillet af Southampton og ligner et hold, som har kurs tilbage mod Championship. Læs hvor vi mener, at Everton vinder denne kamp.

 

Derfor vinder Everton kampen

I de 12 kampe siden ansættelsen af den italienske legende Carlo Ancelotti har Everton blot tabt tre af 12 kampe. Det betyder, at man i skrivende stund er blot otte point fra en Europa League-plads – måske mindre alt efter, hvordan det går de engelske hold i de europæiske klubturneringer. Everton har et ganske fint slutprogram, hvor det bør være muligt at få en del point på kontoen. Everton formåede også at spille en god kamp mod Liverpool, hvor det lykkedes for den blå del af byen at skabe en del chancer. Dermed blev Everton det blot tredje hold i denne sæson til at tage point fra Liverpool.

Norwich fik den værst tænkelige start på slutfasen af sæsonen, da blev knust af Southampton. Det var i anden halvleg, at det gik helt galt for Norwich. Kort inde i denne fik Danny Ings bragt the Saints på 1-0. Fem minutter senere fordoblede Stuart Armstrong føringen, inden at den tidligere Norwich-spiller Nathan Redmond lukkede festen med sin scoring til 3-0. Det resultat efterlader Norwich med et hul på seks point til redning. Det begynder med andre ord at se svært ud for kanariefuglene. Offensiven er et af de helt store problemer for Norwich kun Teemu Pukki og Todd Cantwell har formået at score mere end ét mål i Premier League. Vi regner da også med, at denne kamp ender med endnu et nerlag til Daniel Farkes tropper.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Everton vinder kampen mod Norwich. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette resultat.