Kamp: Napoli – Liverpool

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,57

Spilstop: 7. september kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Liverpool har ikke helt fået den ønskede start i Premier League, og nu går det løs i Champions League. Her står den i første spillerunde på et tur til Napoli.

De italienske værter har fået en god start på sæsonen og indtager andenpladsen i Serie A. Der er med andre ord lagt op til en tæt kamp på Stadio Diego Armando Maradona.

Det regner vi også med ender med at blive tilfældet. Vi siger derfor, at der bør være gode muligheder for, at vi ender med at få begge hold på tavlen i Italien.

 

Derfor scorer begge hold

Liverpool fik en skidt start på Premier League-sæsonen med to point fra deres første tre kampe. Siden har de oppet sig med syv point fra de sidste tre.

De skuffede dog lidt i seneste weekend, hvor man måtte tage til takke med 0-0 mod rivalerne Everton. Her sørgede en flyvende Jordan Pickford for, at the Reds gik fra banen uden at score.

Trods Liverpools knap så gode start var det faktisk første kampe, hvor man ikke fik scoret. Vildest gik det for sig, da man smadrede Bournemouth med voldsomme 9-0.

Nu skal de så en tur til Napoli. Hjemmeholdet har hentet 11 af 15 mulige point i Serie A. Senest hentede man en flot 2-1-sejr ude mod Lazio. Her var Kim Min-jae og Khvicha Kvaratskhelia heltene, da Napoli vendte 0-1 til 2-1.

Napoli har ligesom Liverpool være skarpe foran mål og har scoret i fire af deres fem kampe. I de første to kampe mod Hellas Verona og Monza scorede man i alt ni mål.

Vi regner som nævnt med, at dette bliver endnu en kamp, hvor disse to offensivt stærke hold får scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Napoli og Liverpool. Hos Marathonbet får man odds 1,57 på dette.