Dagens Spilforslag – Naesen slår Turgis på 5. etape

Kamp: Tour de France 5. etape

Spilforslag: Oliver Naesen slutter foran Anthony Turgis

Odds: 1,72

Spilstop: 2. september kl. 13:10

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

På Tourens 5. etape er der på forhånd lagt op til, at det skal afgøres i en spurt. Etapen starter i den berømte Tour-by Gap. Desværre for sprinterne er etapen ikke helt lige til. På de sidste 18 kilometer byder etapen nemlig på to mindre stigninger. Disse kan skabe problemer for de tunge sprintere og skabe muligheder for de mere hårdføre folk.

 

Derfor slår Oliver Naesen Anthony Turgis

Naesen er en af feltets absolut stærkeste ryttere, når det kommer til klassikerne. Han er samtidig ganske hurtig, når der skal spurtes, hvilket hans 11. plads på først etape vidner om. Stigningerne bliver ikke noget problem for Naesen, som ofte er med fremme i løb som Flandern Rundt.

På 5. etape, som var en bjergetape, kom Naesen ind før gruppettoen, hvilket tyder på, at han har ramt formen. Samtdig har holdet meldt ud, at de ikke kører klassement med Bardet i år, så Nasen bør få lov til at køre sin egen chance på denne etape, som ligger ganske godt til ham.

Total Direct Energies Anthony Turgis gjorde det flot på 1. etape, hvor franskmanden kørte en niendeplads hjem. Han er først og fremmest med for at køre for Niccolò Bonifazio. Italieneren kan dog komme til at få det hårdt på bakkerne, så det kan være, at det bliver Turgis, som der skal satses på.

Som nævnt mener vi dog, at den hårde finale ligger bedre til klassikerspecialisten Naesen, som bør have gode muligheder ofr at køre en top 10 hjem. Der er desuden risiko for sidevind på etapen, hvilket er noget Naesen er ekspert i at navigere.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Oliver Naesen kommer i mål før Anthony Turgis på 5. etape af Tour de France. Hos Bet365 får man odds 1,72 på dette væddemål.