Dagens spilforslag – Sporting holder afstanden til rivalerne

Kamp: CD Nacional – Sporting CP

Spilforslag: Sporting CP vinder kampen med mindst to mål (Sporting CP -1)

Odds: 2,20

Spilstop: 7. januar kl. 19:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Vi er nu 12 kampe inde i den portugisiske Primeira Liga. Sporting CP har som det eneste hold endnu ikke oplevet at tabe. Man har derimod vundet ti kampe og blot sat point til i to, som man altså har spillet uafgjort.

Nu er næste potentielle offer midterholdet CD Nacional. Her skal Sporting på en lang tur til øen Madeira, som ligger omkring 500 kilometer vest for Marokko. Her regner vi med, at Sporting udbygger deres imponerede start på sæsonen.

 

Derfor vinder Sporting CP

Kun FC Porto og Famalicao har formået at tage point fra Sporting i denne sæson i kampe, som begge endte 2-2. Sporting har ikke vundet mesterskabet siden 2001/02. Det er den længste mesterskabstørke i storklubbens historie. Derfor er fans af Sporting naturligvis begyndt at drømme om, at denne kan slutte til sommer.

Man har dog rivalerne FC Porto og Benfica lige i hælene, så det er med at holde skruen i vandet. Nu går turen som nævnt til Madeira, hvor oprykkerne CD Nacional venter.

Sporting viste i sidste runde ingen tegn på, at der skulle være fare for, at gassen går af ballonen. Her slog man nemlig Braga, som også er med i toppen, med 2-0. Begge Sportings mål faldt i anden halvleg og blev scoret af Pedro Goncalves og Matheus Nunes.

Det var et af Sportings bedste resultater i denne sæson, som blandt andet også har budt på en 4-0-sejr på udebane over Vitoria Guimaraes, som også er et tophold.

CD Nacional fik deres seneste kamp mod Vitoria Guimaraes udsat, men før denne slog man Tondela med 2-0. Den sejr kom efter tre nederlag på stribe, hvor den største nedtur var 3-1-nederlaget hjemme Santa Clara.

Sporting er ligaens bedste hold på udebane med 16 point fra seks kampe. Vi regner med, at de henter de tre point på Madeira uden det store drama.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Sporting CP slår CD Nacional med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 2,20 på dette væddemål.