Kamp: NS Mura – AGF

Spilforslag: AGF vinder kampen mod NS Mura

Odds: 1,58

Spilstop: 17. september kl. 20:15

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

AGF er nået til anden runde af kvalifikationen til Europa Leauge. Her gælder det en tur til Murska Sobotka i Slovenien, vor NS Mura venter. Det skal som bekendt afgøres over én kamp, så AGF skal præstere på dagen. Det er vi da også overbevist om, at de gør.

 

Derfor vinder AGF

AGF kvalificerede sig til Europa League kvalifikationen ved at slutte på Superligaens tredjeplads. Herefter slog man vinderen af nedrykningsspillet, OB, i en play-off-kamp. I første runde af kvalifikationen mødte AGF finske Honka hjemme i Århus. Her blev det til en 5-2-sejr til AGF. Sidste sæsons topscorer Patrick Mortensen stod for to mål, mens Frederik Tingager, Patrick Olsen og Søren Tengstedt scorede AGFs øvrige mål.

AGF har desuden fået en god start i Superligaen, hvor man var involverede i endnu et målrigt opgør, som man vandt med 4-2. Her var Mortsensen og Tingager endnu engang på pletten, mens Jón Dagur Thorsteinsson og Benjamin Hvidt også fik scoret. Foruden målscorerne har AGFs nye mand Milan Jevtovic også vist sig frem med en assist i hver af de ovennævnte kampe. Han kom til fra Røde Stjerne, hvorfra han sidste år var udlejet til APOEL.

Nu gælder det så NS Mura fra Slovenien. I deres første kamp mødte de Kalju FC fra Estland, som blev nedlagt med 4-0. Her scorede Kevin Zizek to mål, mens Ziga Kous og Alen Kozar scorede et hver. Der skal også holdes øje med Nino Kouter og Andrija Filipovic, som hver har scoret to mål i Muras indtil videre tre ligakampe. Her har man vundet to og spillet en uafgjort.

Vi mener dog, at der trods Muras gode form bør være niveauforskel på de to hold. Hvis AGF kan få spillet sig videre, venter en kamp mod det hollandske storhold PSV hjemme i Århus. Det bør være med til at motivere dem. Hvis AGF kan holde niveauet fra kampene mod Honka og Vejle, bør de få deres kamp mod PSV.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AGF vinder kampen mod NS Mura. Hos Onside Betting får man odds 1,58 på dette resultat.