Kamp: Motherwell-Ross County

Spilforslag: Motherwell vinder kampen

Odds: 2,10

Spilstop: 3. august kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Motherwell sluttede sidste sæson på en imponerende tredjeplads i den skotske Premier League. Det var kun storholdene Celtic og Rangers, som klarede sig bedre en Motherwell. De har forstærket sig over sommeren og holdt fast i manager Stephen Robinson, så der grund til optimisme. Første modstander bliver Ross County, som sidste sæson var tæt på at skulle spille playoff om nedrykning. Det er naturligvis en kamp, som Motherwell bør vinde, hvis det skal gentage den flotte sæson.

 

Derfor vinder Motherwell

Sidste sæson blev som bekendt afsluttet i utide efter 30 kampe. Stillingen blev afgjort på baggrund af holdenes point per kamp. Her var Motherwell ét point bedre end Aberdeen. Det resulterede i en plads i Europa League. Motherwell har ikke spillet Europa League siden 2014/15-sæsonen.

Med den succesfulde sæson var det ikke overraskende, at der var interesse i Motherwells Nordirske træner Stephen Robinson. Det var faktisk det nordirske landshold, som tilbage i juni eftersigende var ude efter Robinson, som selv har spillet syv gange for sit land. Nordirland valgte dog til Motherwells lettelse at forfremme den tidligere Motherwell manager Ian Baraclough, som indtil da havde været træner for u21-landsholdet.

Robinson har over sommeren forstærket sit hold. Det er særligt i offensiven, at der er sket ting og sager. Sidste sæsons topscorer Chris Long scorede syv mål på 25 kampe, men nu får han konkurrence. Motherwell har nemlig hentet Jordan White ind fra Inverness og lånt Callum Lang fra Wigan. White scorede sidste år syv ligamål i 26 kampe for Inverness. Lang var lånt ud til Shrewsbury, hvor han gjorde det flot lige inden, sæsonen blev stoppet. Her scorede han nemlig to mål og lavede en assist i sine to sidste kampe.

Ross sluttede blot to point foran Hamilton Academical, som sluttede på den plads, der resulterer i playoff om nedrykning. I deres sidste ti kampe fik de to sejre, tre uafgjorte og fem nederlag. Hvis sæsonen var fortsat kunne de let være kommet i endnu større problemer.

Derfor mener vi, at Motherwell bør være i stand til at sikre sig den perfekte sæsonstart mod et svagt Ross County-hold.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Motherwell vinder kampen mod Ross County. Hos Onside Betting får man odds 2,10 på dette resultat.