260x154_bet365Dagens Spilforslag: Johnstone’s Paint Trophy. Milton Keynes Dons – AFC Wimbledon. Milton Keynes Dones vinder til odds 1.45 hos bet365.

I går var vi på besøg i den danske reserveliga, og her havde vi luret, at AGFs reserver der endnu ikke havde vundet en kamp, ville gå hen og vinde over Randers FCs reserver. Det skyldes især, at AGF mandskabet havde en del førsteholdsspillere med, og kampen gik da også planmæssigt hjem, selvom AGF fik en udvisning sent i kampen. I dag er vi taget til Johnstone’s Paint Trophy, som er en pokalturnering for de lavere rangerede hold i England.

Milton Keynes Dons har virkelig haft tur i den i denne sæson, hvor de i øjeblikket ligger i toppen af League One, som er den tredje bedste engelske række. De kom på læberne af alle, da de vandt med svimlende 4-0 over Manchester United i Capital One Cuppen, og de har fortsat deres flotte spil lige siden. De møder i dag AFC Wimbledon, som ligger og blander sig i bunden af League two, som er den fjerdebedste engelske række, og allerede der er der stor forskel på de to mandskaber.

De to hold mødte hinanden tilbage i sidste måned, og her blev det til en stensikker sejr på 3-1 for MK Dons. Vi forventer at se et hjemmehold, der hurtigt får gjort kål på modstanderen, og derfor har vi valgt at spille MK Dons i dag.

Dagens Spilforslag er derfor Milton Keynes Dons til at vinde over AFC Wimbledon til odds 1.45 hos bet365.